Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamer met inloopdouche

Ontdek de maatwerk mogelijkheden

Een inloopdouche staat vaak hoog op het wensenlijstje van onze klanten. Een inloopdouche biedt veel comfort en zorgt voor efficiënt gebruik van de ruimte. De naadloze overgang naar de doucheruimte wordt door velen als erg prettig ervaren. We inspireren u graag met onze verschillende stijlvolle uitvoeringen van een inloopdouche.

Inloopdouche met glazen wand

Bij een inloopdouche valt de keuze vaak op een glazen wand. Volledig van vloer tot plafond, zodat het water niet in de badkamer wegloopt of spat. Een transparante wand geeft de badkamer meer openheid en een ruimtelijk gevoel. Bij een inloopdouche zijn verschillende glazen wanden mogelijk. Van helder glas tot rookglas in brons, grijs of zwart. Zoals de inloopdouche in het project Sparkling Champagne.

Chateau Chique Badkamer met Inloopdouche 1

Voorbeelden van een inloopdouche met glazen wand

Inloopdouche met glazen deur

Een populaire keuze is de inloopdouche met deur. Hierbij gaat het vaak om een hoekopstelling met zowel een glazen zijpaneel als een glazen deur. Dankzij de afsluiting blijft er meer warmte, van zowel het douchewater als eventueel ook een sunshower in de doucheruimte aanwezig. Het beslag van de deur van de inloopdouche kunnen we zo bevestigen dat het onzichtbaar is. Maar met kleurbeslag kan er ook juist een mooie match ontstaan met bijvoorbeeld de kranen en ander sanitair in de badkamer.

Inloopdouche met sunshower

Badkamer ensuite met inloopdouche

Ieder ontwerp dat we maken is volledig uniek. We kijken bij de indeling van de badkamer hoe de inloopdouche het beste tot z’n recht komt. Zo biedt een slaapkamer met badkamer ensuite ook vele mogelijkheden voor de realisatie van een inloopdouche. Aangezien de douche hierbij vaak veel ruimte krijgt, is de kans op spatwater in de rest van de badkamer kleiner. Een voorbeeld hiervan is het project Villa Rosé, waar we de inloopdouche achter een tussenwand plaatsten.

Villa Rosé 1

Wandtegels voor een inloopdouche

Een inloopdouche met een chique uitstraling kan op verschillende manieren worden gecreëerd. Zoals met een glazen wand, maar ook de keuze voor een afscheiding in de vorm van een tussenwand met luxueuze wandtegels is een veelvoorkomende oplossing. Laatstgenoemde vergroot het gevoel van privacy. Groot voordeel hierbij is de mogelijkheid voor het inbouwen van een nis, voor zeepflacons en shampooflessen.

Onze ontwerpers denken graag buiten de vaste kaders. Bij Stately Blue plaatsten we bijvoorbeeld een tussenwand die net niet aansluit op de achterwand en door exclusieve betegeling kreeg deze opstelling een hele gave, unieke look.

Stately Blue Badkamer

Voorbeelden van een inloopdouche met tussenwand

Vloertegels voor een inloopdouche

De vloertegels in de inloopdouche lopen altijd naadloos over in de rest van de badkamer. Om hierin een zorgvuldige keuze te kunnen maken, vertellen wij in onze showroom u graag meer over de vele mogelijkheden op het gebied van zowel de vloer- als wandtegels.

Maatwerk inloopdouche

We leveren uitsluitend maatwerk en dat betekent dat we ook de inloopdouche volledig naar uw wens kunnen ontwerpen. We houden rekening met de huidige situatie en passen daar de inloopdouche op aan. Een schuin plafond is bijvoorbeeld geen enkel probleem. Hoe breed of hoe diep de inloopdouche wordt, is volledig aan u. En ook de glasplaten voor de inloopdouche kunnen wij in vrijwel ieder formaat verzorgen. We geven u graag een deskundig advies op basis van uw persoonlijke wensen en de uitstraling die u wilt creëren.

Uw droombadkamer met inloopdouche

Bij ons blijft het niet bij dromen, wij laten uw wensen tot leven komen. Stap voor stap nemen wij u mee in het proces. We vangen het karakter dat u wilt creëren en zorgen dat de vormgeving van de inloopdouche hier perfect bij past. Wij garanderen u een badkamer waarin u volledig kunt ontspannen en niet alleen kan ‘baden in luxe’, maar ook douchen in luxe. Plan een afspraak in en kom gezellig langs, we vertellen u graag meer!

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak