Laurens Badkamers Baden in luxe

Sunshower in de badkamer

Voed uw lichaam met warmte

De Sunshower laat u tijdens het douchen genieten van het zalige gevoel van zonnestralen op uw lichaam. De infraroodstralen zorgen dat uw lichaam tijdens het douchen volledig opwarmt. Naast een heerlijk warm gevoel stimuleert het de bloedsomloop en laat het uw spieren ontspannen.

Effectief bij spierspanning en gewrichtspijn

Het verwarmende infraroodlicht is effectief bij spierspanning en gewrichtspijn. Het vermindert de kans op spierblessures en kan verlichting bieden bij reumatische klachten. Daarnaast zorgt de lichttherapie voor aanmaak van vitamine D, wat vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Met name in de wintermaanden is de Sunshower dus een welkome aanvulling.

Het bevat een veilige dosis  verwarmend UV-licht, dus u kunt de sunshower gerust aan uw dagelijkse doucheritueel toevoegen.  

Sunshower Laurens

Passend in iedere badkamer

In bestaande badkamers is de innovatieve warmtebron eenvoudig aan de muur te monteren, bij nieuwe badkamers kan de Sunshower ook in de muur geïnstalleerd worden. De Sunshower is bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren, of u kiest voor een moderne, landelijke, industriële of hotel chique badkamer, een Sunshower past binnen iedere badkamerstijl. 

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat de Sunshower voor u kan betekenen, neem gerust eens contact met ons op. We helpen u graag verder.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak