Laurens Badkamers Baden in luxe

Sunshower

Ervaar de kracht van zonlicht

Breng uw doucheritueel naar een hoger niveau met de weldadige warmte van de sunshower. De stralen van de sunshower zijn als een warme omhelzing voor uw lichaam en geest. Ontwaak ’s ochtends met de stralen van de zon, de bron van energie. En ga ’s avonds verwarmd en ontspannend een goede nachtrust tegemoet. Ervaar zelf wat het licht van de sunshower met u kan doen.

Wat is een sunshower

Een sunshower is, dankzij de krachtige werking van infraroodlampen en optioneel ook uv-licht, een warmtebron die vele voordelen voor lichaam en geest biedt. De hoeveelheid licht is afgestemd op een verantwoorde dosering, waardoor u het zorgeloos in uw dagelijkse doucheroutine kunt opnemen. De sunshower wordt geïnstalleerd op of in een douchewand, zodat de extra warmte tijdens het douchen diep in uw hele gestel doordringt. De verschillende uitvoeringen kennen alle een strak design. Met een gezandstraalde glasplaat en touch screen bediening is de functionele sunshower tevens een stijlvol, modern item in de badkamer.

Sunshower Laurens

De voordelen van een sunshower voor uw lichaam

De specifieke ‘zonnestralen’ van de sunshower hebben een heilzame werking op uw lichaam. De prettige warmte van de sunshower verbetert de bloedsomloop, waardoor de spieren beter doorbloed worden. Dit zorgt voor soepele spieren bij stijfheid, een goed herstel van de spieren na intensieve inspanning en het kan spierpijn en zelfs eventuele blessures voorkomen. De opwarming heeft ook een positieve uitwerking bij gewrichtspijn of bijvoorbeeld rug- of nekklachten. Naast dat het uw lichaam fit en vitaal houdt, kan het ook zorgen voor een lichte bruining van uw huid.

De voordelen van een sunshower voor uw geest

Met de sunshower geniet u tijdens het douchen van een zeer aangename warmte, waardoor u een dieper niveau van ontspanning ervaart. De sunshower evenaart de positieve effecten van zonlicht, waarmee het uw weerstand verhoogt en een goede uitwerking heeft op uw mentale gezondheid. Het stimuleert de aanmaak van vitamine D, waar met name in de wintermaanden – door gebrek aan voldoende zonlicht – veel mensen een tekort aan hebben. Daarnaast draagt het bij aan een beter slaapritme. Door de sunshower met regelmaat te gebruiken voelt u zich fysiek vitaler maar ook mentaal energieker en minder gestresst.

Sunshower modellen inbouw en opbouw

De sunshower kan eenvoudig in iedere badkamer – op of in een vlakke wand of hoek – bevestigd en geïnstalleerd worden. De inbouwmodellen zijn Sunshower Deluxe (infrarood en uv-licht), sunshower Pure (infrarood) en sunshower Pure XL (infrarood). De opbouwmodellen zijn sunshower Combi (infrarood en uv-licht), sunshower Solo (infrarood ). Met verschillende uitvoeringen is er altijd een sunshower die naadloos aansluit op de stijl van de badkamer. Om te zien welk model het beste in uw badkamer past, geven wij graag persoonlijk een advies op maat.

Sunshower Laurens Badkamers

Een douche met sunshower in uw droombadkamer

Wilt u uw dag ook energiek beginnen of na een drukke dag volledig ontspannen? Met de sunshower geniet u het hele jaar door in uw eigen badkamer van de werking van de zomerzon. Bezoek onze showroom, waar wij u de verschillende modellen, toegepast in uiteenlopende badkameropstellingen, presenteren. We vertellen u meer hierover en kijken graag samen met u hoe de sunshower zowel energie als ontspanning in uw droombadkamer kan brengen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak