Laurens Badkamers Baden in luxe
Traces of wind Binnenkijken bij Ramon & Moniek
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 8 m²
    • Luxe
    • DWC Behang
    • Gessi kranen

In het prachtige monumentale pand van Ramon & Moniek, aan het water in Haarlem, hebben we een pareltje mogen afleveren. Onder meer door de hoogteverschillen in de ruimte, bracht het project wat uitdagingen met zich mee. Maar dankzij het volledige maatwerk hebben we aan alle wensen kunnen voldoen en genieten ze nu dagelijks van hun hotel chique droombadkamer.

Het authentieke plafond met houten balken was een cadeautje voor onze interieurontwerpers. Zo kon bijvoorbeeld de brede spiegel boven de wastafel perfect door het bestaande hout worden omkaderd. De robuuste steunbalken zorgen voor een natuurlijke sfeer en warme uitstraling, en dat gevoel wilden we in het nieuwe badkamerontwerp graag behouden.

Langwerpige spiegel in badkamer

In lijn met de balklaag ontwierpen we het houten maatwerk wastafelmeubel. Een stoer element dat een mooi contrast vormt met het witte solid surface wastafelblad en de minimalistische inbouwkranen van het Italiaanse designmerk Gessi. In het totaalplaatje van de badkamer vormt het meubelstuk ook een krachtige tegenhanger van de lichte tinten en zachte texturen.

Maatwerk houten wastafelmeubel

Om onze belofte van ‘baden in luxe’ kracht bij te zetten, mocht ook in deze badkamer een royaal mat wit acryl bad uiteraard niet ontbreken. Eigentijds vormgegeven met een staande badkraan van Gessi, in dezelfde bronzen kleur als de wastafelkranen. Voor de wandbekleding bij dit bad viel hun oog op het aaibare DWC behang.

Met een maatwerk glasplaat, met rookglas, scheidden we het bad van de doucheruimte. De douchewanden bekleedden we met de Calacatta tegel, met marmerlook. Het gouden mozaïek in de nis geeft de badkamer een extra chique tintje. De Sunshower stond hoog op hun wensenlijstje, deze toevoeging vergroot de ontspanning bij iedere douchebeurt. Samen met de handdouche, spotwater en regendouche hebben zij nu een eigen luxe thuisspa.

Gerookt glas glasplaat badkamer

Ook voor het toilet deden Ramon & Moniek een beroep op ons, hier trokken we dezelfde stijl als in de badkamer door. En we adviseerden hen voor het behang in de woonkamer. Bent u geïnspireerd geraakt en nieuwsgierig naar hoe wij uw persoonlijke wensen omzetten in een stijlvolle badkamer of andere woonruimte? Kom gerust eens langs voor een interieurplan op maat.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak