Laurens Badkamers Baden in luxe

Landelijke badkamer

Een rustige en warme uitstraling

Landelijke badkamers door Laurens Badkamers

Een badkamer krijgt al snel een landelijke uitstraling door de toepassing van natuurlijke materialen en accessoires. Vanuit die basis ontwerpen wij bij Laurens Badkamers diverse soorten landelijke badkamers. Door bijvoorbeeld industriële of moderne elementen eraan toe te voegen, spelen we graag met de sferen die er in een landelijke badkamer kunnen ontstaan. In onze showroom hebben wij vele voorbeelden van baden en douches tot kranen, tegels en innovatieve hoogstandjes. Hiermee laten we u graag de vele mogelijkheden binnen de landelijke stijl ontdekken.

Wat is een landelijke badkamer?

Op deze vraag is geen eenduidig antwoord. Een badkamer in een landelijke stijl laat zich namelijk ook goed mixen met klassieke elementen of moderne technologieën. Het is maar net waar uw voorkeur ligt. Eén ding hebben alle landelijke badkamers in ieder geval wél met elkaar gemeen: ze stralen rust en warmte uit. En dat is precies wat wij graag voor u in deze ontspanningsruimte willen creëren.

Hout in de badkamer

Er zijn wel specifieke kenmerken die passen bij de definitie van een landelijke badkamer. In een typisch landelijke badkamer is bijvoorbeeld altijd hout te vinden. Een houten badkamermeubel – die bij ons altijd op maat gemaakt wordt – of een vloer met houtlook, maar ook houten accessoires zie je vaak terug in een landelijk badkamerinterieur. Door hout te combineren met zachte kleuren, natuurlijke materialen of de look van natuursteen, creëren we een rustige uitstraling.

houten badmeubel landelijke badkamer

Kranen in een landelijke badkamer

Het combineren van stijlen gebeurt vaak bij het uitkiezen van de kranen. Het sanitair kan namelijk een verrassende twist aan de landelijke stijl geven. Wij laten u graag zien hoe we een totaal andere uitstraling creëren bij het plaatsen van een hele klassieke, stoere industriële of juist moderne kraan op wastafelmeubel in de landelijke stijl.

Vloeren en wanden

in een landelijke badkamer

Een landelijke badkamer is tijdloos en daarom kiezen wij ook voor tegels die hierin goed tot hun recht komen. Met grote tegels gaat u al snel richting een landelijke, moderne badkamer. De uitstraling die de tegel heeft is hierin bepalend. Een lichte of pastelkleur of uitgesproken patroon of vorm kan de landelijke badkamer in een design badkamer veranderen. Terwijl je met een natuursteen- of betonlook dicht bij de landelijke stijl blijft.

landelijke badkamer marmer

Laat een landelijke badkamer ontwerpen

Weet u al precies welke stijl u in uw badkamer wilt of bent u juist nieuwsgierig geworden naar de mogelijke combinaties? Bij Laurens Badkamers ontwerpen we graag een compleet unieke landelijke badkamer voor u. We bespreken uw wensen en maken een 3D-ontwerp van uw droombadkamer. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom, hier ontwerpen wij samen met u uw exclusieve badkamer.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak