Laurens Badkamers Baden in luxe

Gessi kranen

Ervaar de Italiaanse charme

De kranen van het Italiaanse merk Gessi genieten wereldwijde bekendheid dankzij de exclusieve designs. Met hun innovatieve vormgeving maken de kranen van Gessi een statement in iedere badkamer. Het gedachtegoed van grondlegger Umberto Gessi, om de focus te verleggen van functie naar uitstraling, blijft de basis van de huidige collecties van Gessi. 

De perfectie van Gessi

De Italiaanse charme die de Gessi kranen uitstralen, laat het hart van onze interieurontwerpers sneller kloppen. De hoogwaardige kranen zijn onder meer geïnspireerd op natuurlijke elementen, zoals de vormen van water. De creatieve designers van Gessi laten zich in hun ontwerpproces niet door kaders beperken, wat resulteert in uiteenlopende stijlvolle series. Van ronde vormen tot statige lijnen, bij iedere Gessi kraan ervaart u de persoonlijke aandacht die er aan is besteed om tot ultieme perfectie te komen.  

Gouden inbouwkranen Gessi

Gessi kranen in uw droombadkamer

Naast de diversiteit aan vormen kennen de kranen van Gessi ook een verscheidenheid aan texturen, patronen en coatings. Hiermee bedient Gessi een brede doelgroep en sluit het perfect aan op de kwaliteit en keuze die wij u willen bieden. De kranen van Gessi kunnen wij in alle badkamerstijlen toepassen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar de allure van een chique hotel of dat u liever juist een industrieel karakter creëert, wij gaan graag met u op zoek naar de juiste combinaties. Wij laten u zien hoe de kranen van Gessi perfect tot hun recht komen in uw eigen droombadkamer.

Gessi moodboard

Duurzame Gessi kranen

Gessi ontwikkelt naar eigen zeggen een nieuwe levensstijl, vanuit de filosofie: “a design to experienced, to be worn and breathed.” Naast het design statement, is Gessi ook uitgesproken in haar milieubewuste productieprocessen. Gessi kranen worden in een eigen fabriek in Italië geproduceerd met respect voor het milieu en gebruiker. De aandacht voor duurzaamheid komt ook terug in de zuinige, waterbesparende kranen die Gessi ontwikkelt. Indien u voor bijvoorbeeld een inbouwkraan van Gessi kiest, adviseren wij u om ook voor de (regen)douchekop, wandmengkraan en (vrijstaande) badkraan van Gessi te gaan. Zo ontstaat er een zuinig en esthetisch verantwoord geheel.

Gessi handkraan Laurens Badkamers

Inspiratie voor Gessi kranen

Loop gerust eens bij ons binnen in de showroom in Nijverdal, waar u aan de hand van de vele voorbeelden de Gessi kranen zelf kunt ervaren. Om zeker te zijn van onze aandacht en tijd adviseren wij u om voorafgaand een afspraak in te plannen. We ontvangen u graag om u met onder meer de producten van Gessi te inspireren, uw wensen te horen en een advies op maat te geven.

Bekijk projecten met kranen van Gessi

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak