Laurens Badkamers Baden in luxe

Nis in de badkamer

Een stijlvolle oplossing

Een nis in de badkamer biedt een stijlvolle oplossing voor het opbergen van doucheproducten en geeft een extra dimensie aan de ruimte. De shampoo, conditioner, douchegel, zeep en andere douchespullen worden vaak op een muurtje of doucherek in de badkamer gezet. Met flacons in allerlei kleuren en formaten geeft dit een rommelig aanzicht. Bij Laurens Badkamers kiest 99% van de klanten daarom voor een strak vormgegeven nis in de badkamer.

Nis als eyecatcher van de badkamer

Iedere badkamer van Laurens Badkamers is uniek en zo is er ook geen enkele nis hetzelfde. Een nis wordt subtiel in de muur verwerkt, maar kan tegelijkertijd de aandacht trekken. Door in de nis een afwijkende tegel toe te passen, kan dit een echte eyecatcher worden, zoals bij de badkamer Nature bronze, van Almar en Kelly. Bij hun bezoek aan onze showroom waren zij op slag verliefd op de bronzen, glanzende hexagon tegels, maar ze wilden niet een volledige muur hiermee bekleden. Onze interieurvormgevers stelden voor om de nis met deze zeshoekige tegels te accentueren. Doordat de bronzen kleur heel fijn weer terugkomt in de wandtegel, vormt het een kloppend geheel. 

Een optisch grotere badkamer

Een nis kan een groot effect hebben op de beleving in de badkamer. Door een nis in de volledige breedte van een muur te maken, lijkt de badkamer breder. Met een smalle, hoge nis maakt u het plafond juist optisch hoger. In beide gevallen wordt de badkamer voor het gevoel groter, wat voor een ruimtelijk en open gevoel zorgt. Onze interieurontwerpers werken de nis tot in detail uit. Door middel van de juiste belichting, zoals spotjes, zorgt Laurens Badkamers ervoor dat een nis helemaal tot z’n recht komt en perfect past binnen de stijl die u voor ogen heeft.

In vrijwel iedere badkamer die Laurens Badkamers ontwerpt komt een nis voor, maar ook bij het ontwerpen en inrichten van de toiletruimte wordt er vaak voor een nis gekozen. Een nis aan de achterwand van het toilet kan deze vaak wat saaie muur juist mooi breken. De nis is ideaal om met decoratie een bepaalde sfeer in het toilet te creëren. De ontwerpers van Laurens Badkamers kijken daarom naar de juiste toepassing van het concept, zodat het zowel stijlvol als functioneel is.

nis doucheproducten

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toevoeging van een nis in uw badkamer? Onze interieurvormgevers gaan graag met u om tafel om samen tot een uniek totaalontwerp te komen dat aan al uw wensen voldoet. Neem vrijblijvend contact op; maak een afspraak of kom langs in onze showroom. 

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak