Laurens Badkamers Baden in luxe

Wij zijn Laurens Badkamers

Maak kennis met het team

Maak kennis met Laurens Keurhorst

“Met passie voor het vak haal ik elke dag voldoening uit het realiseren van exclusieve badkamers. Samen met mijn team streef ik ernaar om iedere klant te verrassen met vernieuwende keuzes en stijlvolle ontwerpen. 

Persoonlijk contact staat bij mij voorop. Alleen door goed naar de klant te luisteren, kunnen wij een passend advies geven. Laurens Badkamers draagt mijn naam, maar staat voor een hecht team van deskundigen die allen altijd voor het optimale resultaat voor de klant gaan.”     – Laurens Keurhorst.

Onze klantgerichte werkwijze

We inspireren u graag met de uiteenlopende voorbeelden in onze showroom. Waarna we uitgebreid de tijd nemen om samen met u om tafel te gaan om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Door de echte materialen en kleuren bij elkaar te leggen en moodboards samen te stellen, krijgt u al snel een duidelijk beeld van de uitstraling die uw badkamer zal krijgen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerpen van uw unieke badkamer. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook en gaan we aan de slag met het realiseren van uw droombadkamer.

Om zeker te zijn van onze tijd en aandacht adviseren wij u om voorafgaand aan uw bezoek aan onze showroom in Nijverdal, telefonisch of online een afspraak in te plannen.

moodboard maken
Laurens Keurhorst Eigenaar / Adviseur
Laurens
Susan Meijerink Back office / Interieuradviseur
Susan
Anne Tutert Interieurontwerper / Adviseur
Anne
Jordy van Duiven Adviseur
Jordy
Jonathan Mik Logistiek medewerker
Jonathan
Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak