Laurens Badkamers Baden in luxe

JEE-O kranen

Eyecatchers in iedere badkamer

De kranen van JEE-O zie je terug in vele stijlvolle badkamers die wij ontwerpen. Als ware designobjecten vormen JEE-O kranen eyecatchers in iedere badkamer. Alle series van JEE-O hebben een krachtige uitstraling, waardoor ze een unieke beleving en een exclusief karakter aan iedere ontwerp meegeven. Wij helpen u graag met uw compleet nieuwe badkamer en het vinden van de juiste JEE-O kranen die hier zowel praktisch als esthetisch perfect bij passen. 

De series van JEE-O

Voor de totstandkoming van de series van JEE-O werkt het Nederlandse merk samen met designers over de hele wereld. De verschillende producten van JEE-O zijn vanuit een persoonlijk gedachtegoed en artistieke visies ontworpen en stralen internationale allure uit.

JEE-O kent de volgende series: Bloom, Flow (foto rechts), Soho, Slimline, Pure, Original, Fatline en Outdoor. De eigen series, kleuren, vormen en details van JEE-O maken dat er binnen een badkamerontwerp oneindig gevarieerd kan worden.

Bron foto rechts en drie onderstaande: JEE-O

showroom badkraan

JEE-O kranen in verschillende badkamerstijlen

 

De JEE-O kranen staan bekend om hun robuuste, krachtige en tegelijkertijd elegante designs en strakke afwerking. De tijdloze ontwerpen van JEE-O zorgen ervoor dat ze in uiteenlopende badkamerstijlen toe te passen zijn. Ze laten zich goed mengen in een industriële omgeving, maar ook in bijvoorbeeld een marmeren badkamer, waar JEE-O kranen juist een stoere touch meegeven. In een moderne badkamer weten de designs van JEE-O de strakke uitstraling te benadrukken. En in een witte badkamer voegt een JEE-O kraan juist warmte toe aan het geheel.

Industriële badkraan JEE-O

Soorten JEE-O kranen

 

JEE-O ontwerpt innovatieve producten waarbij het merk door een combinatie van design en functionaliteit een unieke beleving creëert. Alle producten van JEE-O zijn gemaakt van sterke, duurzame en hoogwaardige materialen. De ontwerpers van JEE-O hebben oog voor design en durven met extraverte en gewaarde uitvoeringen te komen. De producten van JEE-O blinken niet alleen uit door de vormgeving, maar ook door de stijlvolle afwerking. De exclusieve kranen zijn op verschillende manieren behandeld, bijvoorbeeld gepolijst of geborsteld RVS, en in allerlei kleuren verkrijgbaar, van mat zwart tot glanzend goud.

Staande kraan bad JEE-O

Ontdek meer van JEE-O in onze showroom

In onze showroom laten we u graag kennismaken met onder meer de vrijstaande badkranen, inbouw- en opbouwkranen, handdouches, wanddouches en diverse accessoires van JEE-O. Aan de hand van een persoonlijk ontwerp tonen we u graag hoe de JEE-O kranen zorgen voor een perfecte verbinding tussen de aparte elementen in uw badkamer. We denken graag met u mee en geven een eerlijk advies, zodat u zorgvuldig uw keuzes kunt maken.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak