Badkamer | ontwerp op maat | Laurens Badkamers

Een uniek design voor uw badkamer

Bij Laurens Badkamers kijken we met zorg en aandacht naar alle elementen van uw badkamer. Van wandafwerking tot sanitair en van gebruikersgemak tot design. We maken van iedere badkamer een uniek project door te werken met stijlvolle materialen van hoge kwaliteit.

Balans tussen design en comfort

Al tijdens het eerste gesprek besteden we veel aandacht aan uw voorkeur wat betreft stijl, sfeer en de combinatie van verschillende materialen. We schetsen direct een duidelijk beeld van uw smaak en uw gezinssituatie. Zodra we al uw wensen in kaart hebben gebracht, ontwerpen we een maatwerk badkamer die volledig bij die wensen past. We zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen design en comfort.

Een badkamerontwerp op maat | Laurens Badkamers

De basis van uw badkamer

Bij het ontwerpen van een badkamer, beginnen we bij de basis. We gaan samen met u op zoek naar de sfeer waar u zich prettig bij voelt. We kijken welke stijl u aanspreekt en bepalen welke materialen en producten daarbij passen. Dat doen we door met echte voorbeelden te werken en materialen bij elkaar te leggen. Wij werken met duurzame en unieke producten, zodat we volledig kunnen aansluiten op uw voorkeuren.

Een badkamerontwerp op maat | Laurens Badkamers

Een badkamerontwerp op maat

Zodra we de juiste sfeer voor uw badkamer bepaald hebben en weten wat uw voorkeuren zijn wat betreft stijl en het combineren van materialen, gaan we aan de slag met het ontwerp. In de ontwerpfase zijn wij altijd op zoek naar de optimale balans tussen design en comfort, zodat het ontwerp van uw badkamer volledig naar uw smaak is.

Een persoonlijke aanpak | Laurens Badkamers

Eén aanspreekpunt

Ook tijdens de montage blijft Laurens Badkamers uw aanspreekpunt. Wij zijn van ontwerp tot oplevering betrokken bij het traject en werken uitsluitend met installateurs die wij kennen en vertrouwen. 

Een badkamer van Laurens Badkamers

Wilt u uw badkamer laten renoveren of wilt u een badkamer laten plaatsen in uw nieuwe woning? Wij ontwerpen graag een badkamer die bij u past. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Nijverdal!

Badkamerstijlen

In onze showroom kunt u terecht voor verschillende soorten stijlen badkamers. Bij Laurens Badkamers werken we met duurzame en unieke producten en zorgen we ervoor dat uw badkamer volledig aansluit op uw voorkeuren. Bekijk een van de stijlen en bepaal welke materialen en producten daar het beste bij passen. Kom langs en laat u inspireren door een van de stijlen bij Laurens Badkamers:

Design badkamer

Landelijke badkamer

Moderne badkamer

Industriële badkamer

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×