Laurens Badkamers Baden in luxe

Complete badkamer

Wij laten uw verwachtingen overstijgen

Ons doel is om een complete badkamer te ontwerpen die uw wensen en verwachtingen overstijgt. Bij de realisatie van een complete badkamer komt u voor vele keuzes te staan. Graag nemen wij u stapsgewijs mee in dit proces. We geven een eerlijk advies en werken de plattegrond, ontwerpen en moodboards met u uit zodat u al snel een totaalbeeld krijgt van de badkamer.

Voorbeelden van complete badkamers

In onze showroom nemen we alle tijd om, onder het genot van een kop koffie of hapje en drankje, rustig met u om tafel te gaan. We zijn nieuwsgierig naar uw wensen en laten daarop onze mogelijkheden en oneindige combinaties zien. Onze showroom toont uiteenlopende complete badkamers. Door de verschillende opstellingen in het echt te zien, de kleuren en materialen te ervaren en de texturen en het sanitair te voelen, worden de opties letterlijk tastbaar. De inspirerende ruimtes zorgen ervoor dat u ook de sfeer van een bepaalde stijl zelf ervaart.

Uw unieke badkamer

Aansluitend op uw ideeën komen wij met vele voorbeelden. Maar ook als u nog geen concreet beeld heeft van wat u terug zou willen zien in uw nieuwe complete badkamer, zijn wij graag uw partner. Onze ervaren interieurontwerpers combineren kleuren, stoffen, patronen en merken om zorgvuldig tot unieke samenstellingen te komen. We kunnen namelijk vele voorbeelden tonen, maar daar zit nog niet úw badkamer tussen. Iedere badkamer die wij ontwerpen is namelijk volledig uniek.

houten krukje in complete badkamer

Compleet maatwerk

De complete badkamer komt tot stand vanuit een ontwerp, de materialen, maatwerk meubels en het design sanitair waar u van droomt. Dit aanbod gaat verder dan de voorbeelden die we zowel online als in onze showroom presenteren. De meubels die door een ambachtelijke meubelmaker worden gemaakt tonen echt vakmanschap. Zo zorgen wij ervoor dat u groots kunt dromen en garanderen we compleet unieke realisaties. Het plaatsen van een tussenmuur een nieuwe indeling van de ruimte of een extreem lang of diep wastafelmeubel, geen enkel probleem.

De complete badkamer uitgewerkt

Onze deskundige interieurontwerpers zorgen voor een mooi balans in materialen en kleuren. Daarbij hebben ze een scherp oog voor detail, wat maakt dat het complete plaatje tot in perfectie wordt uitgewerkt. Bij uw eerste bezoek kunnen we vaak al een schets tonen. In een moodboard, bestaande uit bijvoorbeeld staaltjes, sanitair, materialen en accessoires, vatten we u eigen stijl samen. Dit werken we later uit tot een badkamer in 3D. Zodra het complete ontwerp uiteindelijk akkoord is, leveren wij alle onderdelen bij u af en kan de realisatie van uw droominterieur beginnen.

ontwerp voor complete badkamer

Wij helpen u graag met uw complete badkamer

Als u zich aan het oriënteren bent op uw droombadkamer, dan helpen wij u graag verder. Onze werkwijze is vanuit een persoonlijke benadering. Om zeker te zijn van onze tijd maakt u eenvoudig een afspraak, we ontvangen u graag in onze showroom. Komt u van verder weg? Geen enkel probleem, laat het ons even weten dan verzorgen wij desgewenst ook een lunch. We zijn nieuwsgierig uw gedachten voor de badkamer van uw dromen.

Bekijk onze complete badkamerprojecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak