Laurens Badkamers Baden in luxe

Complete badkamer

Complete badkamer laten ontwerpen

Complete badkamers door Laurens Badkamers

Laurens Badkamers is gespecialiseerd in het ontwerpen van complete badkamers. We kijken met zorg en aandacht naar alle elementen van uw badkamer. Van wandafwerking tot sanitair en van design tot gebruikersgemak. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen vorm en functie.

Complete badkamer in verschillende stijlen

Is uw huidige badkamer aan vervanging toe of bent u bezig met het bouwen van een nieuwe woning? Dan kan een complete badkamer natuurlijk niet ontbreken. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste sanitaire producten en wandbekleding die bij uw stijl passen. Wij werken met stijlvolle materialen van hoge kwaliteit, zodat we van iedere badkamer een unieke ruimte kunnen maken. Of u de voorkeur geeft aan een moderne badkamer, luxe badkamer of eerder aan een design badkamer, bij Laurens Badkamers kunt u terecht voor complete badkamers. Ook heeft u bij ons de keuze uit diverse gewenste stijlen, zoals landelijk, industrieel of bijvoorbeeld een mix met marmeren elementen.

houten krukje in complete badkamer

Inspiratie opdoen voor uw complete badkamer

In onze showroom te Nijverdal kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen complete badkamer. U kunt in onze showroom rustig rondlopen om inspiratie op te doen tussen de verschillende opstellingen die we ingericht hebben. De showroom is ingericht op basis van de nieuwste trends in de tegel- en sanitairbranche. Op onze tegelafdeling hebben we een huiselijk gevoel gecreëerd. Ook bij de badkamers laten we complete badkameropstellingen zien. Zo kunt u zich een duidelijk beeld vormen hoe het er bij u thuis uit kan komen te zien.

Verschillende badkamerstijlen

Wilt u niet alleen inspiratie opdoen in onze showroom, maar wilt u direct een 3D-ontwerp laten maken voor uw complete badkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken, zodat u zeker bent van onze tijd en aandacht.

U kunt tijdens openingstijden ook zonder afspraak in onze showroom terecht. Al tijdens het eerste gesprek besteden we veel aandacht aan uw persoonlijke voorkeuren wat betreft stijl, sfeer en het combineren van verschillende materialen. Zodra we al uw wensen in kaart hebben gebracht, ontwerpen we een complete badkamer die volledig aansluit op uw wensen.

ontwerp voor complete badkamer

Bekijk onze complete badkamer projecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak