Laurens Badkamers Baden in luxe

Design badkamer

Een uitgesproken design met exclusieve uitstraling

Design badkamers door Laurens Badkamers

Onze interieurontwerpers dagen u graag uit om een uitgesproken en tegelijkertijd persoonlijke stijl neer te zetten. Ze zijn niet bang om op het gebied van design de rand op te zoeken. Een design badkamer wordt gekenmerkt door de hoogwaardige materialen, stijlvolle vormgeving en exclusieve uitstraling. Over ieder detail is nagedacht en het totaalbeeld straalt echte klasse uit.

Wat is een design badkamer?

Een design badkamer kenmerkt zich door de originele elementen en bijzondere uitstraling met een strakke afwerking. Er worden bijvoorbeeld unieke vormen, uitgesproken kleuren of bijzondere patronen in de badkamer verwerkt die zorgen voor een luxe en expressieve look. Ook staat een design badkamer bekend om haar eyecatchers. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld een wastafelmeubel met afwijkende afmetingen, bijzondere kranen en gouden wastafels of een muur met glanzende tegels. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de sfeer waar u zich prettig bij voelt en waar u jarenlang van blijft genieten.

design kraan Laurens

Eyecatcher

Vrijwel iedere design badkamer die Laurens Badkamers ontwerpt, heeft een eyecatcher. Hiervoor denken onze interieurontwerpers graag out of the box. Zo zult u misschien niet snel denken aan behang in een badkamer, maar zoals de badkamer Opal dreams laat zien, kan (waterbestendig) behang met een krachtig design een echt eyecatcher vormen. Een ander voorbeeld is de wand met gouden mozaïek in de badkamer Bombay delight, die wij voor de familie Droste mochten realiseren. Maar ook bijvoorbeeld een wit, royaal ligbad, in het midden van een relatief donkere ruimte, of een uitgesproken tegel – zoals in de badkamer van Jaap Reesema & Kim Kötter – kan ook een eyecatcher worden.

gouden wand badkamer

Designelementen

Verschillende elementen kunnen uw badkamer omtoveren tot een design badkamer. Te denken valt aan exclusieve kranen, tegels en meubels of designelementen in de aankleding. Bij Laurens Badkamers beperken wij ons niet alleen tot de badkamer, ook een ontwerp voor de toiletruimte en andere woonruimtes kunnen wij voor u verzorgen. Zo laten wij de stijl waarin u zich thuis voelt, terugkomen in uw volledige woning. Door de designelementen op elkaar aan te laten sluiten, ontstaat er eenheid tussen de verschillende ruimtes. In zowel de ontwerpfase als bij de interieurstyling zijn wij uw adviseur. 

design toilet

Merken

Wij werken bij Laurens Badkamers met een specifiek aantal topmerken, om het juiste design binnen uw badkamer te ontwerpen. Deze merken bieden hoogwaardige producten in verschillende kleuren voor uiteenlopende stijlen. Zo vinden we altijd een product dat perfect matcht binnen het ontworpen design en aansluit bij uw wensen. 

Jee-o kraan design badkamer

Uw design badkamer

door Laurens Badkamers

Heeft u interesse in een unieke design badkamer die geheel naar wens wordt gerealiseerd? Wij gaan graag de zoektocht met u aan om te ontdekken welke materialen en producten bij uw stijl passen. Een design badkamer is ook goed te mixen met in diverse stijlen, bijvoorbeeld een landelijke, industriële, moderne of luxe badkamer. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek of kom eens langs in onze showroom.

Design badkamer projecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak