Laurens Badkamers Baden in luxe
Marble industry Binnenkijken bij Kees & Rosalie
Scroll naar beneden
  • Badkamer
    • Luxe
    • Modern
    • Tegels met marmerlook

'Zwarte, robuuste kranen geven de badkamer een stoer effect mee.'

De nieuwe badkamer van Kees & Rosalie heeft een minimalistische stijl. De combinatie van witte muren en elementen, eenvoudige ronde spiegels en hout zorgt voor een strakke look. De zwarte, robuuste kranen geven de badkamer een stoer en modern effect mee.

'De verschillende zwarte elementen vormen eenheid'

De witmarmeren wanden in de douche geven een moderne tint aan de badkamer en passen goed bij de evenzo moderne, zeer robuuste zwarte douchekranen. Om eenheid te creëren in de badkamer is er naast de kranen ook bij andere  elementen voor de zwarte uitvoering gekozen, zoals de zwarte toiletrolhouder en het bedieningspaneel.

Dezelfde industriële zwarte kraan is terug te vinden naast het witte vrijstaande bad, dat zich in de hoek van de badkamer bevindt. De badkraan bevat een handdouche voor extra comfort.

'De eenvoudige ronde spiegels passen in de minimalistische stijl'

Dankzij het brede houten badkamermeubel en de twee kranen is er voldoende opberg- en opfrisruimte. De eenvoudige ronde spiegels passen bij de minimalistische stijl van de rest van de badkamer.

'De verschillende ruimtes zijn op elkaar afgestemd.'

Het toilet is in dezelfde stijl als de badkamer ingericht: de witmarmeren wand, het witte sanitair, de zwarte elementen en het hout. Ook de grijze vloertegels uit de badkamer zijn terug te vinden in de toiletruimte.

Bent u benieuwd wat wij voor uw badkamer kunnen betekenen in bijvoorbeeld Nijverdal, Wierden of Rijssen? Maak dan gerust een afspraak en kom langs in onze showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw badkamer

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak