Laurens Badkamers Baden in luxe

DWC behang

Hoogwaardige wandbekleding voor een exclusief interieur 

De wandbekleding van Dutch Walltextile Company (DWC) vormt de basis voor een exclusief interieur in de badkamer. Het hoogwaardige DWC behang zet direct de toon in iedere ruimte. Dankzij de uitgebreide collectie van DWC creëren we met dit behang altijd een unieke uitstraling die precies past bij uw persoonlijkheid. In onze showroom laten we u graag de verschillende superieure uitvoeringen van het DWC behang zien en ervaren.

Dutch Walltextile Company

DWC is een relatief jong, Nederlands merk, opgericht vanuit passie voor textiel en interieurs. In een eigen fabriek in Amsterdam wordt het duurzame behang gemaakt. De luxueuze stoffen van DWC zijn van uitstekende kwaliteit en een genot voor onze interieurontwerpers om mee te werken. Vanuit de verleidelijke designs van het DWC behang weten zij voor iedere klant een passend moodboard samen te stellen, waarin de persoonlijke stijl wordt gevangen. Deze sfeer vormt de basis voor een het ontwerp van een uniek droominterieur.

DWC behang badkamer moodboard

Statement aan de muur

Wie het interieur een luxueus karakter wil meegeven, zal al snel bij DWC behang uitkomen. DWC behang betekent namelijk een statement aan de muur. Deze bekleding is door de designers van de Dutch Walltextile Company met oog voor details vormgegeven en dat is voelbaar in de sfeer die er dankzij dit behang ontstaat. Door de uitgesproken looks vormt DWC behang een bepalende factor in het gehele interieurontwerp. 

De wandkunst trekt direct de aandacht en transformeert een ruimte naar een passende sfeer. Door de verschillende interieuritems mee te nemen in deze stijl, ontstaat er een harmonieus geheel. Door de materialen of tinten uit het kleurenpalet ook in andere ruimtes in de woning, de horecagelegenheid of de werkruimte door te voeren, verspreidt de stijl zich in verschillende vormen door het pand.

Collecties van DWC behang

DWC behang is een bijzonder wandtextiel. Niet alleen door de diversiteit aan kleuren, prints en patronen, maar met name dankzij het reliëf en de texturen. De aaibare stoffen, zoals fluweel en zijde, zorgen ervoor dat het niet alleen een lust voor het oog is, maar ook erg verleidelijk om aan te raken. De krachtige DWC collecties hebben elk een eigen identiteit en kunnen daarmee in vrijwel iedere interieurstijl worden toegepast. 

Dit toonaangevende merk werkt constant aan doorontwikkeling, zonder haar herkenbaarheid te verliezen. Van vrolijke kleuren tot eindeloos repeterende patronen, het wandtextiel van DWC maakt impact in ieder interieur. Liefhebbers van DWC behang kunnen dan ook niet wachten totdat er weer een nieuwe collectie gepresenteerd wordt. DWC blijft zichzelf vernieuwen en treedt jaarlijk naar buiten met nieuwe collecties, waarmee het haar publiek steeds opnieuw weet te verrassen. 

Fluweel blauw DWC behang

DWC behang voor een unieke sfeer

Door de creatieve uitvoeringen zorgt DWC behang altijd voor een unieke sfeer in de ruimte. De collecties zijn consistent stijlvol. De prints met bloemen voor een botanische sfeer, strakke vormen voor een moderne sfeer, donkere tonen voor een warme sfeer, natuurlijke elementen voor een bohemien sfeer en glanzende texturen voor een hotel chique sfeer. 

Heeft u een pand met meerdere ruimtes, waarin u overal dezelfde unieke sfeer wilt doorvoeren. Wij denken graag mee in het vinden van de juiste balans. Dit kan bijvoorbeeld al door verschillende collecties van DWC te combineren of tinten uit het DWC behang terug te laten komen in andere interieuritems. Op die manier transformeren wij het volledige interieur tot een eigentijds en stijlvol geheel.

DWC behang in de badkamer

In toenemende mate zien we behang ook opgenomen worden in badkamerontwerpen. Van landelijke badkamers tot moderne badkamers. In tegenstelling tot tegels is behang een goede oplossing wanneer u graag eenvoudig van stijl wisselt. Een project van ons waarbij DWC behang is toegepast is Opal dreams. Doordat het bad iets van de muur geplaatst is, komt het behang niet direct in contact met water. Op deze manier is DWC behang prima te gebruiken in een badkamer. Zo creëren we eenvoudig een hotel chique badkamer.

DWC behang in badkamer

DWC behang op het toilet

De muurbekleding is een bepalende factor in de uitstraling van een toilet. Met haarscherpe prints krijgt het visuele imago van het toilet een exclusieve uitstraling. De keuze aan uitvoeringen stimuleert de creativiteit van onze ontwerpers. Zij kunnen uw toilet een ingetogen karakter aanmeten, maar ook de allure van een 5-sterrenhotel meegeven.

toilet dwc behang

Doordachte designs

Met een futuristische blik zijn de doordachte designs tot stand gekomen. Deze designs hebben bijvoorbeeld artistieke motieven, dansende lijnen, creatieve illustraties en uitgesproken prints. Hiermee kan er vrijwel iedere stijl van urban tot hotel chique en van landelijk tot modern worden neergezet. Daarmee wordt het onderscheidend vermogen van DWC behang direct duidelijk gemaakt.

De collecties hebben namen als Ocean Bay, Luxury Safari, Sophisticated nature en City life. De natuur en het leven in de stad blijken hiervoor een onuitputtelijke inspiratiebron. Door de rijke designs wint het behang de afgelopen jaren enorm aan populariteit. Voor wie houdt van een contrasterend of expressief interieur, maar ook voor wie houdt van een meer ingetogen, rustig interieur, heeft DWC behang het juiste aanbod.

interieur met DWC behang

DWC behang op kantoor

Het vooraanstaande merk is ook prachtig in kantoorruimtes of andere werkgelegenheden. Door hier te kiezen voor natuurlijke illustraties of bijvoorbeeld gedetailleerde bladeren wordt het gevoel van buiten gestimuleerd, wat stressverlagend werkt en de concentratie verbetert. Vanuit uw voorkeuren en met de keuze voor het behang gaan onze interieurontwerpers aan de slag met een uitgebalanceerd totaalontwerp.

DWC behang voor horecagelegenheden

Met exclusieve afdrukken weet DWC behang zich in elk interieur te onderscheiden. Het eersteklas wandtextiel zet bijvoorbeeld ook de toon voor de uitstraling van horecagelegenheden. Met verschillende soorten afdrukken biedt het voldoende keuze voor in ieder café, restaurant, theater of hotel. Het geliefde merk heeft grote invloed op de totaalbeleving. Bezoekers voelen zich welkom, kunnen ontspannen en ervaren door dit high-end interieur een prettig gevoel van luxe.

DWC behang Laurens Badkamers

Uw totaalontwerp met DWC behang

De vele krachtige designs van DWC helpen onze interieurontwerpers om altijd een passend en uniek ontwerp voor onze klanten te maken. Een origineel ontwerp begint bij uw persoonlijke wensen, voorkeuren en smaak. Het is ons een genoegen u te mogen inspireren met de verschillende projecten die we al gerealiseerd hebben.

Graag gaan we aan de hand van vele eigenzinnige voorbeelden en hoogwaardige materialen samen met u op zoek naar uw eigen stijl. Deze vertalen wij vervolgens door in een totaalontwerp, waarbij u verzekert bent van volledig maatwerk.

Kom gerust eens langs in onze showroom te Nijverdal. Om zeker te zijn van onze tijd en aandacht adviseren wij om voorafgaand een afspraak te maken. We kijken ernaar uit samen met u uw eigen droominterieur samen te stellen en tot leven te brengen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak