Laurens Badkamers Baden in luxe

Industriële badkamer

Strak, stoer en modern

Industriële badkamers door Laurens Badkamers

Een industriële badkamer is strak, stoer en modern. Het is een populaire stijl die eenvoudig met verschillende badkamerstijlen te mixen is. Of het nou een moderne badkamer met veel witte tinten of een landelijke badkamer met veel hout is, door bijvoorbeeld zwarte kranen en grove structuren toe te voegen, ontstaat er al snel een industriële look. Bij Laurens Badkamers zijn wij nieuwsgierig naar uw wensen en persoonlijke voorkeuren, vanuit deze informatie verrassen wij u graag met bijzondere combinaties.

Donkere accenten en ruwe materialen

In een industriële badkamer komen veel donkere accenten terug, in combinatie met ruwe materialen zoals natuursteen, hout of beton krijgt de ruimte al snel een stoere uitstraling. Een industriële badkamer kenmerkt zich door sterke contrasten; industrieel vormgegeven producten passen ook goed in luxe badkamers en marmeren badkamers. Wij creëren altijd een exclusief ontwerp waarin uw stijlvoorkeuren goed tot hun recht komen. Door verschillende kleuren en elementen samen te brengen in een moodboard krijgt u al snel een duidelijke beeld van de sfeer die wij in uw badkamer terug willen laten komen.

Inspiratie voor industriële badkamers

In onze showroom presenteren we verschillende soorten en stijlen badkamers, zodat u zich rustig kunt oriënteren. Met een scala aan voorbeelden van kranen, tegels en verlichting tot meubels en sanitair inspireren wij u graag voor de inrichting van uw complete badkamer. Voor zowel een uitgesproken industriële badkamer als voor een badkamer die een mix van stijlen bevat, helpen onze vakkundige interieurontwerpers u graag verder. De showroommodellen zijn puur ter inspiratie; dankzij onze samenwerking met ambachtelijke meubelmakers, kunnen we alle badkamermeubels op maat laten maken en u een ontwerp presenteren dat volledig aan uw wensen voldoet.

laurens badkamer showroom

Uw op maat gemaakte industriële badkamer

Nieuwsgierig geworden naar wat Laurens Badkamers voor u kan betekenen? Kom gerust eens langs. Om zeker te zijn van onze tijd en aandacht adviseren wij u om voorafgaand even een afspraak in te plannen. Wij presenteren u met trots onze voorbeelden in de showroom en gaan  graag met u om tafel om kennis te maken. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren en de oneindige mogelijkheden die wij bieden, geven wij een persoonlijk advies en stellen we een 3D-ontwerp op. Hiermee krijgt u al direct een goede impressie van het uiteindelijke resultaat.

Industriele badkamerprojecten voor inspiratie en voorbeelden

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak