Laurens Badkamers Baden in luxe

Marmeren badkamer

Een luxe en elegante look

Marmeren badkamers door Laurens Badkamers

Een marmeren badkamer straalt luxe en elegantie uit. Marmer is een stijlvolle en duurzame natuursteen die veelvuldig terugkomt in vele interieurs. Ook bij Laurens Badkamers wordt hier vaak de voorkeur aan gegeven; de marmerlook versterkt het gevoel van luxe. Marmer komt terug in verschillende badkamerstijlen en -ontwerpen van Laurens Badkamers. Graag tonen wij u de vele mogelijkheden en verschillende effecten van de toepassing van marmer in onze marmeren badkamers.

Wat is marmer?

Marmer is een natuursteen die oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied komt. Door de prachtige aardetinten en uiteenlopende patronen geeft marmer de badkamer een exclusieve uitstraling. Marmer is gemetamorfoseerd kalksteen, een relatief zacht gesteente en ook erg kwetsbaar. Onder meer water en zeep, maar ook oliën en vetten, die in vrijwel alle doucheproducten zitten, kunnen vlekken achterlaten die er niet meer uitgaan. Om toch van de marmerlook te genieten, maar niet de nadelen ervan te ervaren, heeft Laurens Badkamer keramische tegels met een authentieke marmerlook. De patronen en aderen op de keramische tegels zijn 100% gebaseerd op het natuurlijke proces van marmer en niet van echt te onderscheiden. 

zwart marmer badkamer en douche

Marmeren badkamer: welke kleuren?

Marmer – ofwel de keramische tegel met marmerlook – is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij Laurens Badkamers heeft u keuze uit onder meer roodbruin, beige, wit, grijs, zwart, taupe en zandkleur. Iedere kleur geeft de badkamer een eigen uitgesproken karakter. Met donkere tinten creëren we een warme uitstraling, een mix van kleuren maakt de badkamer expressiever en effen kleuren zorgen juist weer voor meer rust. Wit marmer wordt ook wel eens met klassiek en kil, misschien zelfs kitch geassocieerd. Wij laten u graag met voorbeelden zien dat het juist een tegenovergesteld effect kan hebben.  

marmer wastafelblad

Marmer toepassen in de badkamer

Nieuwsgierig naar de combinaties met marmer? Neem gerust eens contact met ons op om een afspraak in te plannen. We heten u van harte welkom in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Projecten met marmer

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak