Laurens Badkamers Baden in luxe

Keramische tegels met natuursteenlook

Niet van echt natuursteen te onderscheiden

Voor een zowel rustieke als luxueuze uitstraling adviseren onze interieurvormgevers om in de badkamer natuurlijke elementen toe te passen. Vloer- en wandtegels met een stijlvolle natuursteenlook bijvoorbeeld. De natuursteenlook van onze keramische tegels is voor 100% gebaseerd op het natuurlijke proces en hierdoor niet van echt natuursteen te onderscheiden. Ze zorgen ook voor dezelfde beleving, maar bieden enkele belangrijke voordelen. 

De voordelen van keramische tegels ten opzichte van natuursteen

Een groot voordeel van onze keramische tegels is dat ze altijd de originele uitstraling behouden. In een badkamer heeft u te maken met vocht, kalkaanslag, huidvetten en allerlei oliën en kleurstoffen uit zeepproducten en crèmes. In tegenstelling tot het echte natuurproduct worden keramische tegels niet vaal, trekt er geen vet in en komen er geen blijvende vlekken op. Natuursteen bevat vaak kalk, waardoor u het niet zomaar met ieder reinigingsmiddel af kan nemen, het schoonmaken van keramische tegels daarentegen is geen enkel probleem.

Natuursteen als basis

Natuursteen geeft een tijdloze uitstraling en past binnen iedere badkamerstijl; van landelijk tot industrieel en van klassiek tot modern. Of u nu gaat voor een minimalistische of robuuste uitstraling, dankzij de vele soorten, kleuren en formaten zijn de keuzes eindeloos. Voor zowel kleine als grote badkamers vormt natuursteen een mooie basis. De natuurlijke kleuren en patronen zorgen voor een gevoel van evenwicht en rust, vanuit deze harmonie kunnen er allerlei samenstellingen gemaakt worden. 

Uw eigen wellnessgelegenheid

Natuursteen geeft al snel de associatie met een wellnessgelegenheid, zoals een hamam of sauna. Perfect dus om in uw eigen badkamer toe te passen. Met natuurlijke materialen en ingetogen kleuren laat u een gelijksoortige ontspannen sfeer en de warmte van de natuur terugkomen. Daarbij kan er met allerlei tinten of meubels gevarieerd worden om het ontwerp uitdagender te maken, accenten te leggen en eyecatchers te creëren.  

Natuursteenlook als wastafelblad

Niet alleen de vloer- en wandbekleding, maar ook bijvoorbeeld het werkblad van het wastafelmeubel kan de uitstraling van natuursteen krijgen. Een mooi voorbeeld ziet u terug in de badkamer Nature bronze die wij voor Almar & Kelly mochten realiseren. Hier zijn keramische tegels met de Sahara Noir natuursteenlook op de wanden toegepast en dezelfde tegel ziet u weer terug op het blad van het wastafelmeubel. Dit laat zich tevens prachtig combineren met het mozaïekpatroon in de nis. De mix van natuursteen met glanzende tegels en een houten meubel versterkt de krachtige, luxueuze uitstraling.

Natuursteen look op blad

Ontdek het zelf in onze showroom

Voor iedere klant ontwerpen wij een unieke badkamer, met exclusieve elementen, waarmee we alle interieurdromen en wellnesswensen waarmaken. De tegel vormt hierbij de basis van het totaalconcept. In onze showroom laten we u graag ons zeer uitgebreide assortiment zien. We zijn benieuwd of u de hoogwaardige keramische tegels van echt natuursteen kunt onderscheiden. 

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak