Laurens Badkamers Baden in luxe
Nature bronze Binnenkijken bij Almar & Kelly
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 22 m²
    • Hotel chique
    • JEE-O kranen
    • Gessi kranen

'Onze droombadkamer is werkelijkheid geworden'

Almar & Kelly kozen voor Laurens Badkamers om hun droombadkamer werkelijkheid te maken. Het moest een royale badkamer worden, waarin ze dagelijks het ultieme gevoel van luxe en wellness zouden ervaren. Het uitgangspunt: Hotel chique. En dat is wat hen betreft meer dan geslaagd.

'Aan alle persoonlijke wensen kon worden voldaan'

Samen met het team van Laurens vond het stel, aan de hand van verschillende moodboards en ontwerpen, de perfecte kleursamenstellingen en bijpassende, hoogwaardige materialen. Zo kwamen ze tot een compleet en uniek ontwerp, waarbij aan al hun persoonlijke wensen kon worden voldaan.

hoogwaardige luxe materialen

'Vanuit een volledig lege ruimte werd de indeling tot in detail uitgewerkt'

De badkamer is gerealiseerd in een voormalige slaapkamer; vanuit een volledig lege ruimte werd de indeling tot in detail uitgewerkt. Hierbij kwamen visie en vakmanschap samen. Het houten wastafelmeubel is exclusief voor Almar en Kelly ontworpen. Het is precies op maat gemaakt zodat het tussen beide wanden past. Bij het tekenen van het unieke meubelstuk is er zowel naar design als functionaliteit gekeken. De diepe lades bieden voldoende ruimte om handdoeken, make-up en andere verzorgingsproducten in op te bergen.

'De spiegel wordt omlijst door verlichting die voor extra diepte zorgt'

Er is bewust gekozen voor een spiegel over de volledige lengte van het meubelstuk en voor een enkele, vrijstaande waskom. Zo is de linkerhelft geschikt voor het wassen en tandenpoetsen en de rechterkant gericht op de verdere uiterlijke verzorging. In het plafond boven de wastafel zijn spots geplaatst en de spiegel wordt omlijst door verlichting die voor extra diepte zorgt. Met name ’s avonds, in het donker, versterkt de sfeerverlichting op de muren de stijlvolle uitstraling.

'Glanzend, bronzen hexagon mozaïek op de achterwand'

Bij binnenkomst valt direct het glanzende, bronzen hexagon mozaïek in een nis op de achterwand op. Hiermee heeft de badkamer absoluut de allure van een hotel chique badkamer. Er is een wand geplaatst tussen douche en toilet, maar doordat het mozaïek doorloopt blijft het een eenheid. De bronzen kleur komt in verschillende elementen weer terug; zoals in de kranen en wc-rolhouder, maar ook in de aderen op de tegels op de achterwand en in het blad op de wastafel.

'Aan ieder detail is gedacht en met de grootste zorg uitgevoerd'

Om de badkamer een stoere touch te geven, is er gekozen voor een donkere wand. Dit is een keramische tegel met de look van Sahara Noir natuursteen. Het matwitte, ovale bad en de industriële vrijstaande kraan staan in mooi contrast met de donkere tinten op de muur en zwarte raambekleding. Aan ieder detail is gedacht en alles is met de grootste zorg uitgevoerd; dat zie je terug in het totaalbeeld. Almar en Kelly geniet nu dagelijks van hun droombadkamer in hun eigen huis. 

Wilt u ook uw droombadkamer realiseren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Laurens Badkamers? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak