Laurens Badkamers Baden in luxe

Maatwerk badkamermeubelen

altijd een eigen ontwerp

Onze maatwerk badkamermeubelen staan bekend om hun stijlvolle en functionele vormgeving. De belofte van een exclusieve badkamer maken wij waar door uitsluitend maatwerk te leveren. Vanuit de individuele wensen van de klant ontwerpen we unieke meubels die perfect passen in de inrichting en uitstraling van de badkamer.

Een praktisch en esthetisch kloppend badkamermeubel

Iedere complete badkamer die wij samen met de klant realiseren, van landelijke badkamer tot hotel chique, kent maatwerk badkamermeubelen. Het materiaal, de kleuren, vormen en indeling van bijvoorbeeld een wastafelmeubel worden aan de hand van verschillende factoren bepaald. Het moet zowel praktisch als esthetisch kloppend zijn. Oftewel, zowel de levensstijl en gezinssamenstelling van de gebruiker als de uitstraling van de ruimte er omheen is van belang voor het ontwerp.

Maatwerk wastafelmeubel

Maatwerk badkamermeubelen voor harmonie

Wij zijn nieuwsgierig naar de wensen van de klanten en gaan graag om tafel om de voorkeuren en mogelijkheden te bespreken. Aan de hand daarvan werken we moodboards uit waarin we de persoonlijke stijl van de klant vangen. Gekozen kleuren, structuren en materialen kunnen in verschillende elementen in de badkamer terugkomen. Zo kan de wandtegel hetzelfde zijn als het blad van het maatwerk badkamermeubel. Of de kleur van het bad gelijk zijn aan de kleur van het wastafelblad.

Moodboard moderne badkamer

Alle mogelijke afmetingen

Samenwerkingen met ambachtelijke meubelmakers en met gerenommeerde merken, waaronder Edone, Inbani en Elise, stellen ons in staat maatwerk meubels met unieke afmetingen leveren. Een wastafelmeubel precies tussen twee muren of met extra diepe lades is geen enkel probleem. Zowel het blad als de lades, indeling en diepte, laten wij naar wens op maat maken. Onze maatwerk badkamermeubelen uit ambachtelijke meubelmakerij zijn echt vakmanschap en dat bewijst het resultaat.

wastafel met marmeren blad

Maatwerk badkamermeubels volledig naar uw wens

Houdt u van een minimalistische vormgeving of heeft u veel opbergruimte nodig en gaat u liever voor een robuuster ontwerp. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing en een authentiek eindresultaat. Bij ons bent u altijd verzekerd van een exclusief ontwerp en hoogwaardige kwaliteit. 

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak