Laurens Badkamers Baden in luxe

Japandi badkamer

Een mix van Japans en Scandinavisch

Japandi badkamers door Laurens Badkamers

 

De badkamerstijl Japandi komt voort uit een harmonieuze samensmelting van een Japans en een Scandinavisch interieur. De unieke stijl is te herkennen aan haar minimalisme, zachte kleurtinten, houtstructuren en natuurlijke elementen. Het straalt een aantrekkelijke elegantie en rust uit, wat de stijl populair maakt om toe te passen in badkamers.

Wat is de stijl Japandi

 

Binnen de stijl Japandi wordt er met respect omgegaan met de ruimte. Hier geldt de kunst van het weglaten; leegte krijgt meer waarde. Door de minimalistische meubels en bewuste ruimtelijke indeling kan er ook meer focus op een bepaald object gelegd worden. In een oase van rust vind je een ingetogen kleurenpalet, bestaande uit wittinten, beigetonen en zandkleuren, aangevuld met grijs en bruin, en eventueel enkele accentkleuren.

Japandi stijl badkamer

Sereniteit behouden

 

Om de sereniteit in de badkamer te behouden, is het taak om accessoires tot een minimum te beperken en producten zo veel mogelijk uit het zicht te houden. Hiervoor adviseren wij vaak om te kiezen voor bijvoorbeeld diepe wastafelladen en (inbouw)kasten. Een praktische én esthetisch verantwoorde oplossing die dankzij onze samenwerking met ambachtelijke meubelmakers eenvoudig te realiseren is.

Japandi wit ligbad

Japandi interieur

 

De stijl Japandi integreren wij in de badkamer door een evenwichtig geheel te ontwerpen waarbij de schoonheid van de natuur centraal staat. Indien gewenst trekken we deze betoverende stijl ook eenvoudig door in de andere ruimtes van uw woning. We geven iedere woonruimte een eigen touch, zonder de onderlinge connectie te verliezen.

Uw persoonlijke stijl

 

Japandi kan de basis zijn van uw persoonlijke stijl waar we samen naar op zoek gaan. Aan de hand van een moodboard waarin we verschillende kleuren, structuren, vormen, merken en materialen mixen komen we tot unieke samenstellingen. De invloeden van Japandi zullen hierin terug te vinden zijn, maar wat overheerst is uw persoonlijke stijl. Vanuit hier werken we naar een verfijnd badkamerontwerp dat, met oog voor detail, aan al uw wensen voldoet.

Japandi wastafelmeubel

Uw Japandi badkamer

 

Nieuwsgierig naar meer inspiratie of hoe wij uw droombadkamer werkelijkheid laten worden? Kom geheel vrijblijvend eens langs in onze showroom op het industrieterrein in Nijverdal. We nemen u graag mee in de wereld van luxe badkamers en laten u zien hoe we samen de Japandi-stijl in uw persoonlijke ontwerp te integreren. Om zeker te zijn van onze tijd en aandacht adviseren wij u om voorafgaand eenvoudig een afspraak in te plannen. We zijn nieuwsgierig naar uw ideeën en verlangen, om van hieruit uw badkamer in Japandi stijl te ontwerpen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak