Laurens Badkamers Baden in luxe
Precious amber Binnenkijken bij Loes
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 18 m²
    • Luxe
    • Modern
    • Tegels met marmerlook

'Het gouden mozaïek staat in stijlvol contrast met het zwarte marmer'

Het zwarte marmer, met amberkleurige aderen, in de badkamer van Loes Lammertink zorgt voor een expressieve sfeer met een warme tint. De tegel met marmeren look matcht perfect met de andere elementen in de badkamer, wat resulteert in een luxe uitstraling. De nis, met gouden mozaïek, zorgt voor een speel effect en geeft een frisse touch aan de relatief donkere doucheruimte.

'De stoere, matzwarte kranen versterken de glamoureuze look van de gouden wastafel'

Een echte eyecatcher in deze badkamer is de gouden wastafel. Op de zwarte wastafel knalt het goud er echt uit, de stoere, matzwarte kranen versterken de glamoureuze look. Op de wand achter de wastafel is gekozen voor een behang met een speels patroon die de verschillende stijlen in de badkamer met elkaar verbindt.

'Een industrieel karakter en een stoere uitstraling'

De matzwarte kranen zorgen voor een mooi contrast met de houten balken en witte badkuip in de badkamer. Daarnaast geven ze de ruimte een industrieel karakter en een stoere uitstraling. Ook is er voor een matzwarte douchekop gekozen die in lijn staat met het zwarte marmer en de douche helemaal afmaakt.

Naast de badkamer mochten we voor Loes ook het toilet een make-over geven. We adviseerden haar bij het maken van keuze op het gebied van sanitair, meubilair, tegels en accessoires, om tot een kloppend geheel te komen. In beide ruimtes pasten we dezelfde tegel toe, toch kregen ze een compleet verschillende luxueuze uitstraling. Klik op de foto’s voor het totaalbeeld.

Bent u geïnteresseerd in een badkamer van Laurens Badkamers en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. Wij zijn nieuwsgierig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak