Laurens Badkamers Baden in luxe

Hotel Chique badkamer

Glamorous en luxury

Hotel chique badkamers door Laurens Badkamers

Zoals de naam al weggeeft, daagt een Hotel chique badkamer ons uit om u het gevoel te geven van een badkamer in een 5-sterrenhotel. Hotel chique is een hippe stijl die erg aan populariteit wint. Het ontwerp van een Hotel chique badkamer is te herkennen aan de glamoureuze elementen; zoals glanzende tegels, koperen kranen en een luxueuze doucheruimtes.

Wat is een Hotel chique badkamer

In een Hotel chique interieur komt u gladde stoffen, lederen bekleding, chique items en elementen met een luxueuze uitstraling tegen. Met goudtinten, koperkleuren en turquoise blauw behang is de badkamer Opal Dreams die wij voor Wouter & Ilse mochten realiseren een duidelijk voorbeeld van een hotel chique stijl. Indien gewenst kunnen wij deze stijl ook doorvoeren in andere ruimtes in uw huis. In onze showroom tonen wij u de diverse mogelijkheden.

Interieur hotel chique

Glamoureuze tegels

Laurens Badkamer biedt u een scala aan voorbeelden van badkamertegels. Door grote keramische tegels met natuursteenlook en bronzen aderen te combineren met verfijnde mozaïek tegels met een glamoureuze uitstraling, versterken wij het gevoel van luxe. Een voorbeeld van deze combinatie is terug te zien in de gouden wand van de Bombay delight badkamer en de badkamer Nature bronze. In beide gevallen was er een persoonlijke voorkeur voor de Hotel chique stijl, maar stonden zij er ook voor open om te combineren met ander stijlen. Zo zijn hier ook elementen uit een moderne badkamer in terug te vinden en overlapt het deels met een design badkamer.

Hotel chique handdouche

Uw Hotel chique badkamer

door Laurens Badkamers

Heeft u een voorliefde voor de stijl Hotel chique of een combinatie van verschillende stijlen? Wij adviseren u graag in passende combinaties die perfect aansluiten bij uw persoonlijke stijl. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek of kom eens langs in onze showroom.

Hotel Chique badkamer projecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak