Laurens Badkamers Baden in luxe
Opal dreams Binnenkijken bij Wouter en Ilse
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 35 m²
    • Luxe
    • Design
    • Sunshower

"Een grote badkamer biedt oneindig veel mogelijkheden"

De badkamer van Wouter en Ilse heeft een oppervlakte van maar liefst 7 bij 5 meter. Zo’n grote badkamer biedt oneindig veel mogelijkheden en vraagt daarmee om een deskundig advies. Hiervoor gaf het stel alle vertrouwen aan de interieurontwerpers van Laurens Badkamers. Dit vertrouwen werd zeker niet geschaad. 

Een exclusief ontwerp

Bij het exclusieve ontwerp lag de nadruk op een goede indeling, waarbij er optimaal gebruik zou worden gemaakt van de ruimte. Een manier om een badkamer optisch (nog) groter te maken, is door te werken met grote meubels. De eyecatcher in deze badkamer is het vrijstaande bad geworden. 

Vrijstaand solid surface bad

Met een basiskleur eenheid in het geheel creëren

Een solid surface bad is erg populair. Dit materiaal is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, het is bij Laurens Badkamers ook in iedere kleur van de Sikkens kleurwaaier verkrijgbaar. Bij Wouter en Ilse is ervoor gekozen om de kleur die op de muren is toegepast door te voeren in zowel de nis bij het bad, als op de buitenkant van het bad zelf. Op die manier wordt er in de basis direct eenheid gecreëerd. 

Een sublieme samenstelling

Het ligbad komt nog beter tot zijn recht door de muur erachter. Op deze muur is glanzend blauw behang met verfijnde suède structuur aangebracht. Een relatief unieke keuze voor in een badkamer. Maar door de opstelling – het bad heeft voldoende afstand tot de muur – komt het behang niet in contact met water en is dit goed mogelijk. 

Het royale bad, met de stijlvolle bronzen kraan en het glamoureuze behang is een sublieme samenstelling voor een hotel chique uitstraling.

Hoogwaardige materialen en innovatieve producten

De wens van Wouter en Ilse was een luxueuze badkamer. Deze stijl komt niet alleen terug in de hoogwaardige materialen en kleursamenstellingen, ook de innovatieve producten dragen hieraan bij. Deze zijn terug te vinden in de doucheruimte die achter de ’T-muur’ is gerealiseerd. Zoals de spotwater douchekop, regendouche en de ontspannende sunshower. 

Sahara Noir natuursteen

Op het blad van het wastafelmeubel komt dezelfde tegel als in de doucheruimte terug. Deze is keramisch, maar heeft de look van Sahara Noir natuursteen. Deze tegel is ook gebruikt in de toiletruimte, aan de andere zijde van de T-muur. Ook zijn er overal kranen van hetzelfde merk, Gessi, geplaatst. Zo is er eenheid gecreëerd en komt overal dezelfde luxueuze stijl perfect tot zo’n recht.

Stromende, koperen kraan in luxe badkamer

Ook voor de verdere aankleding van het interieur, met decoratie van de klant zelf, dacht Laurens Badkamers mee. Op die manier is er een totaalplaatje gerealiseerd; een droombadkamer waarin Wouter en Ilse dagelijks genieten van luxe.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw (grote) badkamer of andere woonruimtes? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak