Laurens Badkamers Baden in luxe

Arte behang

Luxe wandtextiel voor ieder interieur

De prachtige uitvoeringen van Arte behang geven ieder interieur een bijzonder karakter. Met de uiteenlopende patronen, kleuren, texturen en prints die er in de Arte collectie zitten, weten de designers in ieder interieur een krachtig statement te maken. We zijn dan ook verheugd om het luxe wandtextiel Arte te mogen leveren en toe te kunnen passen in de unieke interieurontwerpen die wij voor onze klanten maken.

Arte behang collecties

Dat muurbekleding een bepalende factor is voor de sfeer die er in een ruimte wordt neergezet, maakt het luxueuze behang van Arte zeker duidelijk. Dit vooraanstaande Belgische behangmerk is een ware expert op haar gebied te noemen. De designers van Arte zoeken, net als wij, doorlopend naar vernieuwing in hun ontwerpen en streven constant naar de beste kwaliteit. En dat zie je terug in de nieuwe, duurzame behangcollecties van topklasse die ze ontwikkelen.

Het behangmerk blijft zich vernieuwen en heeft daardoor collecties die elk een volledig eigen karakter hebben. Enkele voorbeelden zijn Arte Moooi Wallcoverings, Arte Essentials, Arte Expedition, Arte Timber en Arte Atelier. Binnen deze collecties zijn er weer uiteenlopende varianten. Op die manier weten ze met hun eigenzinnige stijl iedere liefhebber steeds opnieuw te verrassen.

Arte behang woonkamer patroon

Behang voor verschillende interieurs

Het behang onderscheidt zich niet alleen door de unieke patronen, kleursamenstellingen en prints, maar ook door de texturen, het hoogglans en het reliëf. De afdrukken hebben elk een authentiek, tijdloos en veelzijdig karakter. Dat maakt dat het ruime aanbod aan exclusieve designs in zowel een moderne als hotel chique of juist industriële ruimte perfect tot haar recht komt. Niet alleen in een woning, maar ook in horecagelegenheden, op kantoren of andere werkplekken is het gerenommeerde merk Arte zeer geliefd.

Met name de illustraties van het Arte behang vormen een ware eyecatcher in iedere woning, horecagelegenheid of kantoor. Het hoogwaardige behang draagt op indrukwekkende wijze invloed uit op het totaalplaatje van het interieur en bepaalt daarmee de sfeer. Een luxueuze look en feel geeft een hotel extra allure. En een natuurprint kan in een werkomgeving een enorm positieve uitwerking hebben op de beleving en concentratie.

Exclusieve prints van Arte

Het hoogwaardige behang van Arte biedt inspiratie voor vrijwel iedere interieurstijl. Naast subtiele lijnen, geometrische vormen en strakke designs heeft Arte ook collecties met een wat speelse opdruk. Zoals een jungle met exotische dieren, een gewaagde panterprint of gouden flamingo’s. De designers doen er ook graag nog een schepje boven op en tonen hun lef met overweldigende droombeelden of een kleurrijk palet van bloemen dat echt van de muur spat.

De natuur blijkt een grote inspiratiebron voor verscheidene collecties van Arte. Zijde, vinyl, katoen, leer, linnen, textiel en enkele voorbeelden van stoffen die terugkomen in de rijke collecties van Arte. De designers van Arte schromen niet om een ruwe textuur zichtbaar aan te brengen. Dit zorgt voor diepte en contrast en versterkt de exclusieve uitstraling. Naast dat het een statement in de kamer maakt, draagt het ook positief bij aan de akoestiek van de ruimte.

Arte behang woonkamer exclusieve print

Arte behang in de badkamer en op het toilet

Arte behang laat geen enkele muur saai. Dat geldt niet alleen voor een woon- of slaapkamer, ook in de badkamer is Arte behang toepasbaar. Een voorbeeld van een project van ons met Arte behang in de badkamer is Precious Amber. Vinyl behang van Arte kan prima in een badkamer worden gebruikt. Het is scheurvast en kan eenvoudig afgenomen worden. Het is wel bestand tegen spatwater, maar niet geschikt voor in de douchecel.

Op de muur van het toilet van ons project Chateau Chique is er gekozen voor Arte behang. Onze interieurontwerpers zorgden hier voor een uitgebalanceerd totaalontwerp, waarin het patroon van de donkere bladeren op het behang prachtig tot haar recht komt. Het grote voordeel van behang is dat je het, zodra je erop uitgekeken bent, eenvoudig kunt vervangen voor een nieuwe look. Bij tegels wordt deze keuze niet zo snel gemaakt.

Toilet Arte behang

De rol van behang in een interieur

De texturen van Arte spelen met het licht en maken dat het behang op de muur echt tot leven komt. Met vele variaties en sublieme samenstellingen decoreert het exclusieve behang iedere muur op een eigen wijze. Door de basis rustig te houden, zorg je ervoor dat de muur met Arte behang de volle aandacht krijgt. Het behang kan dan de muur laten opstijgen tot waar decorstuk en daarmee het volledige interieur naar een hoger niveau brengen.

Onze interieurontwerpers zoeken altijd naar het juiste een balans. Behang kan daarbij als verbindende factor fungeren. Het zorgt ervoor dat alle elementen van verschillende materialen, structuren, kleuren en patronen met elkaar in harmonie zijn. Het behang zelf kan prominent aanwezig zijn, maar ook subtiel een rol hebben op de achtergrond. Door bijvoorbeeld dezelfde kleuren uit de decoratie hierin terug te vinden.Wij verzekeren onze klanten altijd een interieur dat tot in perfectie is uitgewerkt.

Arte behang in combinatie met accessoires

De expressie van de muurbekleding van Arte wordt bepaald door de omgeving. De aankleding van de rest van het interieur heeft invloed op de uitstraling van het behang, de combinaties kunnen het versterken of juist afzwakken. Of de klant nou gaat voor een klassieke sfeer of de luxueuze sfeer van een 5-sterrenhotel wil creëeren, wij laten graag de bepalende rol van accessoires hierin zien. Door een persoonlijk moodboard voor de klant samen te stellen, wordt het effect al snel duidelijk.

Voor het neerzetten van een sfeervolle, eigenzinnige stijl zoeken we naar de perfecte combinaties waarbij alle elementen in de ruimte als het ware in elkaar overvloeien. We gaan met onze klanten in gesprek om ze beter te leren kennen en op basis van hun persoonlijke voorkeuren een veelbelovend totaalontwerp te maken. Wanneer de persoonlijke stijl eenmaal is vastgesteld, kan er alsnog oneindig gevarieerd worden met de accessoires.

Spiegels accessoires luxe toilet

Arte behang bij Laurens Badkamers

Onze interieurontwerpers zorgen voor een kloppend interieur met een uniek karakter. Van ingetogen tot expressief, van warm tot fris en van robuust tot minimalistisch. Wij zorgen voor een indrukwekkend geheel. Verschillende collecties van Arte behang zijn bij ons verkrijgbaar. In onze showroom laten we u graag de optische effecten van de verschillende behangsoorten beleven.

We dagen u graag uit om voor een interieur te gaan dat verder gaat dan standaard, met eersteklas materialen gaan wij voor topkwaliteit. Wij zorgen niet alleen voor een badkamer, maar ook een hele woning waarin u kunt baden in luxe. Om zeker te zijn van onze tijd en aandacht maakt u voorafgaand aan het bezoek eenvoudig online of telefonisch een afspraak. We staan klaar om u te ontvangen en samen uw droominterieur tot leven te brengen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak