Laurens Badkamers Baden in luxe

Moderne badkamer

Rechte lijnen en strakke vormen in een moderne badkamer

Moderne badkamers door Laurens Badkamers

Kenmerkend voor een moderne badkamer is de toepassing van veel rechte lijnen en strakke vormen. Met eigentijdse elementen, rustige kleuren en een strakke afwerking creëren wij een exclusieve badkamer die perfect in evenwicht is. We luisteren aandachtig naar uw wensen, smaak en persoonlijke voorkeuren. Indien een moderne stijl uw voorkeur heeft, ontwerpen wij vanuit die basis een moderne en tevens tijdloze badkamer waarin u volledig tot rust kunt komen.

Inspiratie

De moderne stijl is voor ons niet in één vast hokje te plaatsen. We horen vaak de associatie met minimalistische vormgeving, strakke afwerkingen en neutrale kleuren. Maar het kan veel meer dan dat zijn. Juist door uw persoonlijke touch eraan toe te voegen, wordt het een exclusief ontwerp dat buiten de kaders durft te gaan. Naast het ontwerpen, indelen en vormgeven van de badkamer denken wij ook graag mee met de aankleding van uw moderne badkamer. Waar de basis misschien neutrale, effen kleuren heeft, kan er in de aankleding meer persoonlijkheid worden toegevoegd. Denk hierbij aan accessoires met kleurrijke accenten en sfeervolle verlichting.

moderne badkamer kleur accessoires

Moderne badkamer ideeën

Bij een moderne badkamer denken wij niet alleen aan de uitstraling ervan, maar ook aan het comfort dat u dagelijks in uw badkamer wilt ervaren. Zo is een moderne badkamer vaak uitgerust met een inloopdouche en/of vrijstaand ligbad. Beide kunnen ervoor zorgen dat uw badkamer optisch groter lijkt.

Daarnaast is een moderne badkamer ook vaak uitgerust met moderne apparatuur en luxe douchekoppen. Ook daarin kunnen wij u een advies op maat geven. Wij vertellen u graag meer over bijvoorbeeld de voordelen van de heerlijke, warme sunshower en de spotwater douchekop met massagefunctie.

Verschillende badkamerstijlen

Door uw persoonlijke twist eraan te geven, is geen enkele badkamer hetzelfde. Zo kunt u bijvoorbeeld kenmerken van een moderne badkamer mixen met die van een landelijke badkamer. Met diverse elementen, zoals een houten wastafelmeubel, krijgt de moderne badkamer al gauw een landelijke beleving. Of materialen uit een marmeren badkamer of een industriële badkamer aan uw moderne basis toevoegen. We laten u graag de oneindige mogelijkheden zien. 

Moderne inrichting luxe toilet

Badkamers van Laurens Badkamers

Voelt u zich thuis in een moderne badkamer en wilt u graag een badkamer op maat? Bij Laurens Badkamers helpen wij u graag bij het ontwerpen van een badkamer die volledig aansluit op uw wensen. Wij besteden veel aandacht aan uw persoonlijke voorkeur wat betreft stijl, sfeer en materialenkeuze. Kom gerust langs in onze showroom om u te oriënteren of maak een afspraak voor een gesprek, we kijken ernaar uit om u te mogen inspireren. 

Moderne badkamer projecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak