Laurens Badkamers Baden in luxe
Solid Zen Binnenkijken bij Jelle & Monique
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 17 m²
    • Modern
    • Maatwerk wastafelmeubel
    • Vrijstaand bad

Jelle & Monique kwamen bij ons binnen met een duidelijke stijl voor ogen. Geheel in lijn met de rest van hun woning, wilden ze ook de badkamer een minimalistisch design aanmeten. We mochten meedenken over het totaalconcept van de slaapkamer met badkamer ensuite en het toilet. Door een ruime indeling, strakke vormgeving en het reduceren van kleuren, kwamen we samen tot een indrukwekkend geheel.

Het op maat gemaakte wastafelmeubel van het merk Elise is door het donkere eiken een opvallend, contrasterend item geworden. Esthetisch springt het er stijlvol uit, maar ook praktisch gezien vormt het een echte meerwaarde. De diepe laden bieden veel opbergruimte voor onder meer verzorgingsproducten en make-up, waardoor het wastafelblad en de rest van de badkamer clean kan blijven.

Laurens witte badkamer ensuite

 

De masterbedroom wordt door twee tussenwanden gescheiden van het badgedeelte. Hier is een ruime inloopdouche gecreëerd, met twee regendouches en een handdouche van GEDA.

De ingebouwde thermostaatknoppen op de gestucte muur, passen perfect in het moderne plaatje. Door de spotjes in het plafond wordt deze serene douche ook ’s avonds prachtig uitgelicht.

 

Moderne badkamer met dubbele douche

Door vrijwel uitsluitend beige en wittinten te gebruiken, wordt de schoonheid van dit ontwerp gekarakteriseerd. We speelden in op de reeds bestaande gietvloer en de grijze wanden, door met pure materialen en mat wit sanitair te werken. Zo volbrachten we de uitgesproken wens van Jelle & Monique voor een ruimte die rust uitstraalt en waarin zij zich heerlijk even kunnen terugtrekken. Het vrijstaande ligbad is een toevoeging waar de eigenaren veelvuldig gebruik van maken, om letterlijk te ‘baden in luxe’.

 

Naast het toilet in de badkamer, dachten we tevens mee over de inrichting van hun andere toilet. Hiervoor ontwierpen we een kastruimte met open regaal. In dit meubelstuk lieten we gelijksoortig materiaal en kleurgebruik uit de badkamer terugkomen, om eenheid in de interieur te behouden.

 

Inrichting maatwerk toilet

Bekijk meer van onze projecten:

Met de kranen en douches van GEDA is zowel in de douche-ruimte als bij de wastafel en het ligbad een perfecte match gevonden.

Het effect van de tijdloze inbouwkranen is dat het totaalplaatje nog strakker oogt.

bovenaanzicht luxe badkamer maatwerk wastafelmeubel

Met eersteklas materialen, eenvoud in het ontwerp en een zorgvuldige afwerking wisten we de pure, frisse sfeer uit de rest van het interieur in de woning door te trekken naar de bovenverdieping. Het resultaat is een exclusieve slaapkamer met kleedkamer en badkamer ensuite.

Wilt u ook uw droombadkamer verwezenlijken en dagelijks genieten van uw eigen homespa? Of u nu al een duidelijk beeld voor ogen heeft en vanuit daar verder wilt ontwerpen of nog in de oriënterende fase bent, kom gerust eens langs en laat u verrassen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak