Laurens Badkamers Baden in luxe

Bijzondere badkamers

door verrassende samenstellingen

Door het gebruik van rijke materialen, exclusief sanitair en verrassende samenstellingen creëren wij bijzondere badkamers. Iedere badkamer is een uniek project dat wij samen met de klant aangaan, waarin persoonlijke keuzes worden gemaakt en wij maatwerk oplossingen bieden. Ons doel: een bijzondere badkamer realiseren die alle wensen en verwachtingen van de klant overtreft.

Bijzondere badkamers met allure

Badkamers met de handtekening van Laurens Badkamers stralen allure uit. De belofte van luxe en stijl maken we waar door goed naar onze klanten te luisteren en hen uit te dagen met verrassende ontwerpen. Door een afwijkende indeling laten we de klant anders naar een ruimte kijken en presenteren we nieuwe mogelijkheden. We durven kleuren en materialen met elkaar te combineren, waardoor er bijzondere, stijlvolle contrasten ontstaan en de badkamer een eigen karakter krijgt.

Ontwerp bijzondere badkamer

Bijzondere badkamermeubels

Doordat wij maatwerk leveren, geven we onszelf volledige vrijheid bij het inrichten van bijzondere badkamers en kunnen wij aan vrijwel iedere wens van de klant voldoen. We ontwerpen badkamermeubels met bijzondere formaten. Bijvoorbeeld een wastafelmeubel dat extreem breed is, zodat het precies tussen twee wanden past, of erg diepe lades heeft, voor extra opbergruimte. We houden van unieke vormen, maar zorgen er altijd voor dat het ontwerp esthetisch en praktisch in evenwicht is.

maatwerk wastafel

Gedurfde combinaties maken bijzondere badkamers

Door gedurfde combinaties, creatieve oplossingen en uitgesproken accenten kunnen we tot een bijzonder geheel komen. Afhankelijk van de smaak van de klant kan de basisstijl variëren van heel strak modern of glamoureus hotel chique tot wat ingetogener landelijk of robuust industrieel. Voor een bijzondere badkamer denken wij graag buiten de vaste kaders, maar gaan wij tegelijkertijd voor een uitstraling waar u over tien of twintig jaar ook nog dagelijks van geniet.

wastafel met badkuip

Transformatie tot bijzondere badkamer

Door de juiste accenten te leggen maken wij van iedere badkamer een bijzondere badkamer. De verlichtingspunten, de prominente plek voor het bad, het formaat van de meubels, de grootte van de tegels, de materiaal- en kleurbepaling en de toepassing van accessoires spelen een belangrijke rol in het proces dat leidt tot het totaalplaatje. Wij nemen de klant stapsgewijs mee in de verschillende keuzes en geven altijd een advies op maat.

design bijzondere badkamer

Uitgesproken wensen en voorkeuren weten wij om te zetten in een eigen stijl die de persoonlijkheid van de klant weerspiegelt. Door open contact met de klant en wederzijds vertrouwen komen we tot een bijzondere badkamer met een droominterieur. Wilt u ook een bijzondere badkamer die precies bij u past? Of nieuwsgierig wat wij voor andere ruimtes in uw huis kunnen betekenen? Maak eenvoudig een afspraak, u bent van harte welkom in onze showroom. 

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak