Laurens Badkamers Baden in luxe

Luxe badkamer

Hoogwaardige materialen en innovatieve systemen

Luxe badkamers door Laurens Badkamers

De badkamer is bij uitstek de plek waar u tot rust kunt komen; waar u volledig ontspannen kunt baden in luxe. Bij ons mag u hardop dromen. Op basis van uw wensen geven wij een stijladvies op maat. Met de toepassing van hoogwaardige materialen, exclusieve meubelen, een bijpassend kleurenpalet en technologische hoogstandjes ontwerpen wij samen met u een luxe badkamer op maat.

Een plek die alle aandacht verdient

Voor ons is de badkamer dé plek in huis die alle aandacht verdient en ook zeker luxe mag uitstralen. Wij hechten veel waarde aan materialen van de beste kwaliteit, een strakke vormgeving en zorgvuldige afwerking. Met gevoel voor stijl en oog voor detail realiseren wij uw luxe badkamer.

luxe badkraan in badkamer

Het ultieme gevoel van wellness

Ervaar het ultieme gevoel van wellness dagelijks in uw eigen huis. Wij vertellen u graag meer over de innovatieve technologieën, zoals de sunshower, waarmee u uw douchebeleving naar een hoger niveau tilt. Een doucheruimte met meerdere douchekoppen is ons niet vreemd. We horen graag uw voorkeuren en passen daar het ontwerp van uw luxe badkamer op aan.

Sunshower luxe innovatie

Baden in luxe

Om de dag stressvrij en vol energie te beginnen of om na een vermoeiende dag weer even helemaal op te laden, daarvoor heb je een ontspannen ruimte nodig. Deze ruimte mag luxe uitstralen, zodat u hier kunt baden in luxe. Met de verschillende soorten kranen en douchekoppen, van exclusieve merken, bieden wij u een ruime keuze. De luxe kranen en douchekoppen; van riante regendouche tot spotwater met massagefunctie, zorgen voor een optimaal comfort en geven de badkamer een bepaalde uitstraling mee.

Luxe badkraan

Gegarandeerd uniek

Wij werken samen met een selectief aantal merken, die aansluiten bij onze visie en hoogstaande eisen die wij aan een luxe badkamer stellen. Daarnaast hebben wij enkele exclusieve meubelmakerijen die voor ons op ambachtelijke wijze de meubels precies naar uw wens vervaardigen. Zo garanderen wij dat iedere badkamer uniek is en volledig aansluit bij uw situatie en wensen. Kom eens langs in de showroom in Nijverdal of neem voorafgaand contact op om een afspraak in te plannen.

moodboard luxe badkamer

Luxe badkamerprojecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak