Laurens Badkamers Baden in luxe
Bombay delight Binnenkijken bij de familie Droste
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 20 m²
    • Luxe
    • Design
    • JEE-O kranen
    • Gouden mozaïek

'Het licht schittert prachtig op het gouden mozaïek'

In de badkamer van de familie Droste kun je niet om de gouden wand van mozaïek heen. Het is een echte eyecatcher en geeft een luxe en warme uitstraling aan deze badkamer. De grote spiegels zorgen voor een speels effect. Het licht schittert prachtig op het gouden mozaïek dat de muur extra doet glinsteren.

'Een maatwerk houten wastafel met een schitterende marmeren tegel'

De wastafel in deze badkamer is een maatwerk houten meubel, met een tegel met prachtige marmerlook. De zwarte tegel is ook toegepast als wandtegel en geeft de badkamer een stoere uitstraling. Boven de wastafel zijn twee rvs-kranen synchroon geplaatst. De kleuren van de rvs-kranen staan prachtig in lijn met het gouden mozaïek.

'De donkere tegel in combinatie met het gouden mozaïek zorgt voor een expressieve uitstraling'

De doucheruimte in deze badkamer is bekleed met een keramische tegel met een prachtige marmerlook, met unieke aders is het niet te onderscheiden van echt marmer. Het glanzende mozaïek van de badkamerwand komt subtiel terug in de nis in de doucheruimte. Dit mozaïek zorgt ervoor dat de gelijkkleurige lijnen uit de tegel worden geaccentueerd en zorg voor een expressieve uitstraling.

Wilt u advies voor uw eigen badkamer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Laurens Badkamers? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak