Laurens Badkamers Baden in luxe

Exclusieve badkamer

Uw persoonlijke stijl

Exclusieve badkamers door Laurens Badkamers

Alle ontwerpen van Laurens Badkamers zijn uniek. Door goed naar uw wensen te luisteren en aan te voelen welke elementen, materialen en kleuren hierbij passen, stellen wij een exclusieve badkamer samen. Voordat wij tot een exclusief ontwerp komen, gaan wij eerst met u om tafel om kennis te maken en uw persoonlijke stijl te ontdekken. Ter oriëntatie bieden wij ons gratis lookbook aan. In onze showroom met diverse voorbeeldmodellen laten we u de verschillende sferen ervaren en aan de hand van moodboards inspireren we u met unieke samenstellingen voor een exclusieve badkamer.

Uw exclusieve badkamer

Bij het ontwerpen van uw exclusieve badkamer hechten wij veel waarde aan zowel vorm als functie. Met de indeling van de badkamer is de basis gelegd en kunnen we kijken naar materiaal, sanitair en wandafwerking. Ook sfeerbepalende elementen, zoals verlichting, komen in de ontwerpfase aan bod. Met oog voor detail stellen we uw complete badkamer samen. Door iedere unieke keuze die u maakt, vanuit uw persoonlijke voorkeuren, ontstaat er een stijl die uw persoonlijkheid weerspiegeld. Laurens Badkamers garandeert u een exclusief en persoonlijk ontwerp.

badkamer ontwerp exclusief

Soorten stijlen

Een exclusieve badkamer van Laurens Badkamers is uniek in zijn soort. Zoals gezegd wordt deze samengesteld aan de hand van uw persoonlijke smaak. Dit betekent dat wij niet binnen vaste kaders of stijlen werken. Door het combineren van een landelijke badkamer of marmeren badkamer met industriële materialen of design elementen, en de toepassing van maatwerk badkamermeubelen, komen we altijd tot een exclusief ontwerp.

Exclusieve badkamers in onze showroom

Bij Laurens Badkamers hebben we een grote,sfeervolle showroom met veel verschillende soorten en stijlen badkamers. Hier is er ruimte genoeg om rustig rond te lopen en inspiratie op te doen voor uw design badkamer of luxe badkamer. Onze specialisten staan ook voor u klaar om u te adviseren over de beste opties en mogelijkheden voor uw badkamer. Het diverse badkamermeubilair staat zo opgesteld dat er goede combinaties gemaakt kunnen worden, zodat u een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden. Kom gerust langs om inspiratie op te doen en voor een kennismakingsgesprek, we zijn benieuwd naar uw wensen.

laurens badkamer showroom

Ontwerp van uw exclusieve badkamer

Wij kunnen voor u een compleet 3D-ontwerp creëren, zodat u er meteen een gevoel krijgt de realisatie van uw exclusieve badkamer. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij ons in de showroom. Dan nemen wij samen met u alle tijd om uw perfecte plaatje samen te stellen en de beste opties te adviseren. Wij zorgen voor uw exclusieve badkamer waarin u kunt baden in luxe.

Exclusieve badkamerprojecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak