Luxe badkamer | Laurens Badkamers

Luxe badkamer

Een luxe badkamer hebben is een droom van veel mensen. Misschien bent u momenteel wel een eigen woning aan het bouwen of is uw huidige badkamer aan vernieuwing toe. Of misschien zijn uw kinderen het huis uit en is er daardoor meer ruimte over voor uw badkamer. Bij Laurens Badkamers zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe badkamers die volledig aan uw eisen en wensen voldoen.

Luxe badkamer volledig naar uw wens | Laurens Badkamers

Uw eigen luxe badkamer

Vroeger waren badkamers functionele plekken die praktisch ingericht waren. Zo werd deze enkel gebruikt door men om zich ’s ochtends op te frissen om zich klaar te maken voor de dag en ’s avonds werd de badkamer gebruikt om je klaar te maken om te gaan slapen. Tegenwoordig zien we luxe badkamers veel vaker voorbij komen. Mensen komen niet alleen in deze ruimte om zich op te frissen en klaar te maken, maar ook om tot rust te komen.

Een op maat ontworpen luxe badkamer | Laurens Badkamers

Luxe voorzieningen badkamer

Een badkamer kan op verschillende manieren luxe zijn. Zo is het mogelijk dat u op zoek bent naar een badkamer waarin u thuis het unieke wellness-gevoel kunt ervaren. Wellicht woont u in een prachtig huis en wilt u de luxueuze uitstraling en inrichting van uw woning doorvoeren naar uw badkamer. Een andere mogelijkheid is dat u op zoek bent naar een badkamer met een aantal luxe voorzieningen, zoals een regendouche of een ligbad, dit is allemaal mogelijk bij Laurens Badkamers. Wanneer u nu houdt van een stijlvol design badkamer, een moderne badkamer of een luxe badkamer. Wij zorgen er samen met u voor dat er een exclusieve badkamer wordt ontworpen voor u. Hierbij ligt bij u ook nog de keuze voor een gewenste stijl, zoals bijvoorbeeld landelijk of industrieel.

Luxe badkamer voor uw eigen woning | Laurens Badkamers

Luxe sanitair en wandafwerking voor uw badkamer

Het sanitair, maar ook de wandafwerking en de decoratie spelen een grote rol bij de mate van luxe van uw badkamer. Een regendouche kan natuurlijk al een heerlijk luxe gevoel geven, maar bij ons kunt u er voor kiezen om écht uit te pakken. Wij vinden het uitdagend om materialen met elkaar te combineren. Niet alleen bij sanitaire producten, maar ook bij de wandafwerking van uw badkamer, zoals marmeren elementen.

Luxe badkamer op maat gemaakt door Laurens Badkamers

Ontwerp van uw luxe badkamer

Wij vinden het belangrijk dat u tot in de kleinste details tevreden bent met uw luxe badkamer. Daarom werken wij met een selectief aantal merken die producten van hoge kwaliteit leveren. De stijl van deze merken varieert, zodat we altijd kunnen aansluiten op uw wensen. We werken niet alleen met standaard leverbare producten, maar werken ook veel met merken die maatwerk op productniveau bieden. Wij kijken bij het ontwerpen van uw luxe badkamer niet naar de beschikbare voorraad, maar naar uw specifieke situatie en wensen. Zo creëren we samen een unieke, stijlvolle badkamer die volledig aansluit bij uw wensen.

Luxe badkamer op maat gemaakt door Laurens Badkamers

Uw eigen luxe badkamer van Laurens Badkamers

Bent u op zoek naar een luxe badkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Of breng een bezoek aan onze showroom. Deze vindt u aan de Bedrijvenweg 59 op het industrieterrein ’t Lochter in Nijverdal. In onze showroom kunt u rustig rondlopen om inspiratie op te doen voor uw eigen luxe badkamer.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×