Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamer showroom van Laurens Badkamers

Laat u inspireren!

Laat u inspireren in de showroom van Laurens Badkamers. Ontdek uw smaak en voorkeuren aan de hand van de vele voorbeelden, wij vertellen u graag over de oneindige mogelijkheden. In onze showroom in Nijverdal presenteren wij diverse stijlen, merken, materialen en combinaties die u in de verschillende badkameropstellingen kunt bezichtigen. Wij gaan graag met u om tafel om samen tot een exclusief ontwerp van uw persoonlijke badkamer te komen.

Adres en Openingstijden

U kunt onze badkamer showroom vinden op:

Bedrijvenweg 59
7442 CW Nijverdal
Telefoonnummer: 0548 618 675
E-mailadres: info@laurensbadkamers.nl

Openingstijden: 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:30
Woensdag: 09:00 – 17:30
Donderdag: 09:00 – 17:30
Vrijdag: 09:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

Koopavond op afspraak.

Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.

showroom Laurens Badkamers

Luxe badkamer showroom

In onze badkamer showroom kunt u alles vinden voor het baden in luxe. Luxe in alle vormen en maten. Wij hebben verschillende badkamers voor u gecreëerd waar u verschillende producten kunt zien in combinatie met elkaar. Daarnaast kunt u door een bezoek te brengen aan onze showroom ook goed oriënteren op de inrichting en (wand)afwerking van de badkamer. In de showroom vind je verschillende stijlen badkamers waaronder moderne badkamers, landelijke badkamers, industriële badkamers en meer!

Oriënteren in onze luxe showroom

Als u een nieuwe badkamer wilt, dan kunt u zich uitermate goed oriënteren in onze showroom. Niet alleen hebben wij vele badkamers voor u ontworpen om te bekijken, maar u kunt bij ons alles leren en zien over wandafwerkingen, sanitair, gebruiksgemak en het overal design van uw badkamer.

Het gevoel van baden in luxe

De  showroom van Laurens Badkamers geeft u direct het gevoel van baden in luxe. Kom langs in onze showroom en ervaar het zelf. Wij helpen u graag!

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak