Laurens Badkamers Baden in luxe

Interieuradvies bij Laurens Badkamers in Nijverdal

Ontdek uw eigen unieke stijl

Meer dan alleen uw badkamer

Laurens Badkamers zorgt ervoor dat u niet alleen in uw badkamer, maar ook in de rest van uw woning, kunt baden in luxe. Onze interieurontwerper Anne Tutert is deskundig op het gebied van ontwerpen en vormgeven van alle woonruimtes. Ze adviseert in het complete plaatje: van wanden en vloeren tot meubels en decoratie. Door de inrichting van de verschillende ruimtes in elkaar over te laten vloeien, creëert ze eenheid in de stijl van uw volledige woning.

Uw eigen unieke stijl

De uitstraling van uw woning is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Wij helpen u graag bij het vinden van uw eigen unieke stijl en de toepassing hiervan in de verschillende ruimtes van uw woning. Het is onze passie ervoor te zorgen dat u zich in uw huis ook echt thuis voelt. We denken hierbij niet alleen aan de inrichting en aankleding, maar indien gewenst ook al een fase eerder; bijvoorbeeld bij de verdeling van stroom- en lichtpunten, ramen en deuren. Door in een vroeg stadium al mee te denken, liggen alle keuzemogelijkheden nog open.

Uw persoonlijke aanspreekpunt

Van ontwerp tot realisatie

We verwelkomen u graag in onze showroom om kennis met elkaar te maken. Op basis van uw persoonlijke smaak, wensen en woonsituatie gaan wij aan de slag. We bespreken vervolgens het interieurontwerp met u, lichten onze keuzes toe en beantwoorden al uw vragen. U krijgt ook direct inzicht in de kosten. Daarna maken we concrete plannen voor de uitvoering. Ook tijdens de uitvoering blijven we ondersteunen en zijn wij uw persoonlijke aanspreekpunt. Samen met u waarborgen we het interieurontwerp en de gemaakte keuzes om het echte thuisgevoel te realiseren. 

Bestaande meubels of compleet nieuw interieur

Wij geven een eerlijk en passend interieuradvies op basis van uw wensen. Dit kan met zowel nieuwe als bestaande meubels en voor zowel een nieuwe woning als voor de restyling van uw huidige woning. Of het nou gaat om enkel het vernieuwen van een complete badkamer of een interieurontwerp voor de volledige woning, wij denken graag met u mee. Neem gerust eens contact op via onderstaand formulier of bel naar 0548 618 675. Maak voorafgaand aan uw bezoek aan onze showroom in Nijverdal een afspraak, om zeker te zijn van onze tijd en aandacht.

Windlicht sfeer interieur

Meer weten? Neem contact op!

Geen titel(Vereist)
Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak