Industriële badkamer

Industriële look

Een industriële badkamer is strak, stoer en modern. De zwarte elementen gecombineerd met hout, beton en wit geven uw badkamer een minimalistische, industriële look. Bij Laurens Badkamers creëren we uw toekomstige industriële badkamer met zorg en aandacht. We houden rekening met uw wensen en persoonlijke voorkeuren en ontwerpen zo de industriële badkamer die u in gedachte heeft.

Industriële badkamer

Een echte industriële badkamer creëert u met de SOHO-serie van Sealskin. Deze collectie is volledig geïnspireerd door de industriële look die u tegenwoordig veel ziet in trendy restaurants of kantoorgebouwen. De zwarte metalen kaders van de douchewanden zijn op vele verschillende manieren in uw eigen badkamer te plaatsen. 

De douchewand van SOHO geeft de badkamer een industriële uitstraling en kent bijzondere details. Zo heeft de douchewand bijvoorbeeld verborgen scharnieren en is deze verkrijgbaar tot een hoogte van maar liefst 210 cm.

badkamer donkere vloer en donkere look badkamer

Robuuste industriële materialen

Ook robuuste kranen horen bij een stoere en industriële look. De vrijstaande roestvrijstalen design kranen van JEE-O kunt u toepassen in de badkamer, maar ook buiten in de tuin, bij het zwembad of een sauna. Zo trekt u de industriële uitstraling door in uw hele interieur. In een minimalistisch design valt deze kraan extra op met haar eenvoudige uitstraling. Denk ook de combinatie van industriële elementen in combinatie met een landelijke badkamer of marmeren badkamer. Kom inspiratie opdoen voor uw exclusieve industriële badkamer in onze showroom.

Een badkamerontwerp op maat

Industrieel badkamerontwerp

Bij Laurens Badkamers bent u op het juiste adres voor een industrieel badkamerontwerp. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. We combineren de meest stijlvolle materialen van de hoogste kwaliteit en ontwerpen een industriële badkamer in 3D. Zo heeft u direct een beeld van uw toekomstige badkamer. Ook wanneer uw voorkeur meer ligt bij een design badkamer, moderne badkamer of een luxe badkamer.

wastafel matwitte opbouwkom zwarte kraan spiegel natuurlijke badkamer

Nieuwe industriële badkamer

Als u een nieuwe woning aan het bouwen bent, kunt u bij Laurens Badkamers terecht voor de plaatsing van uw industriële badkamer. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en natuurlijk dat alle materialen en product op tijd worden geleverd. Bent u aan het verbouwen en laat u een industriële badkamer plaatsen door ons? Wij zorgen voor een extra douche, zodat u geen ongemakken ervaart tijdens de plaatsing van uw nieuwe badkamer.

hamercoated black kraan bij wit bad in exclusieve badkamer

Inspiratie voor industriële badkamers

Laat u inspireren door Laurens Badkamers, kom langs in de showroom en ontdek de industriële badkamers. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en bekijk de verschillende badkamers die voor u staan opgesteld. Laurens Badkamers is gevestigd aan de Bedrijvenweg 59 op industrieterrein ’t Lochter in Nijverdal. Neem contact op voor meer informatie.

glazen deur zwarte omlijning
glazen wand zwarte omlijning badkamer
glazen wand zwarte omlijning badkamer indeling
Badkamer met natuurlijke matierialen en industriele elementen 3
Badkamer met natuurlijke matierialen en industriele elementen 2
Badkamer met natuurlijke matierialen en industriele elementen 12
industriële uitstraling ophangrek handddoeken natuurlijke badkamer
industriële badkamer met solid surface en vrijstaand bad
Badkamer met natuurlijke matierialen en industriele elementen 16
Badkamer met natuurlijke matierialen en industriele elementen 1
Badkamer met natuurlijke matierialen en industriele elementen 7
Badkamer met natuurlijke matierialen en industriele elementen 4
robuuste hamercoated black kraan in exclusieve badkamer
hamercoated black kraan bij wit bad in exclusieve badkamer
wastafel matwitte opbouwkom zwarte kraan spiegel natuurlijke badkamer
HM designsanitair inspiratie | Laurens Badkamers 5
Inspiratie Velluto Meglio | Laurens Badkamers 4
Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×