Laurens Badkamers Baden in luxe
Chai Blossom Binnenkijken bij Bianca & Arjan
Scroll naar beneden
  • Badkamer
    • Exclusief
    • Tegels met marmerlook

Het project Chai Blossom is de tweede badkamer die we voor Bianca & Arjan mochten realiseren. Waar we hun master bathroom Luxury Honey juist een moderne, lichte uitstraling gaven, gingen we bij deze badkamer voor de kinderen voor een stoere look. Dit realiseerden we door industriële elementen en gedurfde kleurcombinaties.

Door de voorbeelden in onze showroom kregen het echtpaar en hun kinderen al een goed beeld van de exclusieve interieurstijlen die wij kunnen realiseren. Het samenbrengen van al hun wensen en smaken leidde tot de definitie van hun persoonlijke stijl. Voor de twee badkamers en drie toiletten maakten we een doordacht plan, opgebouwd uit topkwaliteit materialen en sanitair van designmerken.

wastafels ovalen spiegels

We begeleidden Bianca & Arjan in de verschillende stappen binnen het project en kwamen al snel tot een eerste schets voor een indeling van deze badkamer. We daagden ze uit met gedurfde combinaties van Arte behang waardoor de badkamer een eigenzinnig karakter kreeg. We gaven een eerlijk advies en boden hen de vrijheid om persoonlijke keuzes te maken.

Maatwerk wastafel behang achterwand

In beide badkamerontwerpen voor deze klant zijn de moderne kranen, douches en bijbehorende bedieningsknoppen van het Italiaanse merk Gessi toegepast. Perfect aansluitend op de wanden kozen ze voor de kleur Gun Metal. De badkamer voor de kinderen heeft dezelfde kranen als de master bathroom, maar ze krijgen hier een totaal andere uitstraling. Lees meer over de kranen en verschillende collecties van dit designmerk.

Wij leveren uitsluitend maatwerk, dat betekent dat de opties vrijwel oneindig zijn. Dit in combinatie met een omvangrijke ruimte en het volledige vertrouwen van de klant, maakte de realisatie van dit project een feest voor onze ontwerpers. Alle elementen zijn met zorg samengesteld. Zo lieten we hiervoor een groots wastafelmeubel van Elise precies op maat maken. Het donkere eiken matcht perfect met de spiegelranden en kranen. 

wastafel solid surface blad arte behang

We wisten het hele gezin blij te maken met deze badkamer die voor hen voelt als thuiskomen. Nieuwsgierig geworden naar meer unieke badkamers met een krachtige uitstraling? Laat je online door ons inspireren of kom gerust eens langs in de showroom!

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak