Laurens Badkamers Baden in luxe
Luxury Honey Binnenkijken bij Bianca & Arjan
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 15 m²
    • Modern
    • Groot formaat tegels
    • Gessi kranen

Voor de nieuwbouwwoning van Bianca & Arjan en hun gezin mochten we twee badkamers en drie toiletten ontwerpen. Het liefst zagen ze in al deze ruimtes hun persoonlijke stijl terugkomen, maar dan in verschillende uitvoeringen. Samen gingen we op zoek naar materialen, vormen, merken en combinaties die hen aanspraken. Het project is, vanuit een prettige samenwerking, gerealiseerd door Goudriaan Jongerius Bouw in Waarder. Het eindresultaat: een letterlijk schitterende master bathroom.

Een sereen kleurenpalet vormt de leidraad voor het project Luxury Honey. Met wit marmer en overwegend goudtinten als basis creëerden we een vrij en open interieur, met een fris en stijlvol karakter. Overdag wordt de badkamer met licht overgoten dankzij de grote raampartij, wat het ruimtelijke gevoel versterkt. Terwijl ’s avonds de subtiele verlichting een geborgen sfeer oproept.

Lichtinval luxe badkamer ligbad inloopdouche

De uitstraling van een fysieke omgeving beïnvloedt de stemming van de gebruiker. Wij hechten daarom veel waarde aan het neerzetten van de juiste look & feel. De eigenaren verlangden naar een luxueuze badkamer waarin ze hun hoofd echt even leeg kunnen maken. Door de kalme inrichting, geeft deze badkamer hen die volledige ontspanning en rust in het hoofd. 

Gessi handdouche, gouden mozaïek, marmeren wandtegel

Voor de achterwand in de doucheruimte is gekozen voor een keramische tegel met een marmerlook die met de subtiele aderen niet van echt marmer te onderscheiden is. Deze groot formaat tegel draagt de naam Calacatta Gold. Door de andere wandtegels vrij basic te houden, komt de schoonheid van het marmer hier nog meer tot z’n recht. En in combinatie met het glinsterende mozaïek straalt het totaalbeeld pure luxe uit. 

Een grote ruimte vraagt om grote gebaren. Het royale ligbad, gespoten in een passende goudtint, kreeg een prominente plek in het midden van de ruimte. Het wastafelmeubel van het merk Elise lieten we precies op maat maken. Een zowel esthetische als praktische oplossing. Met een breedte van 270 cm past het precies tussen beide muren en biedt het meer dan voldoende opbergruimte. De grote spiegels erboven komen, mede dankzij de ledverlichting erachter, hier perfect tot hun recht. Door de wastafel met rijke accessoires aan te kleden maakten we dit plaatje compleet. 

Staande kraan Gessi bij ligbad

Met een oppervlakte van 15 m2 mag dit project met recht een bijzonder hoogstandje worden genoemd. Benieuwd naar hoe wij ook uw tijdloos elegante badkamer samenstellen? Neem vrijblijvend contact op, we zijn benieuwd naar uw wensen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak