Laurens Badkamers Baden in luxe
Concrete deluxe Binnenkijken bij Edwin & Corine
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 25 m²
    • Modern
    • Solid surface ligbad
    • JEE-O kranen

Ronde vormen en rechte lijnen

In de badkamer van Edwin en Corine brachten we ronde vormen samen met rechte lijnen en combineerden we de betonlook met houten elementen. De samenstellingen zie je terug bij de wastafel. Het houten, op maat gemaakte, wastafelmeubel heeft een strak design waarop de ronde, witte waskommen zorgen voor een mooi contrast. In combinatie met de ronde spiegel en de schuin aflopende wand is de ruimte optimaal benut en is er een stijlvol geheel gecreëerd.

Solid surface

De ovalen, solid surface waskommen vormen een eenheid met het royale, vrijstaande bad van hetzelfde duurzame materiaal. Ook bij het bad is de combinatie met houten elementen en rechte lijnen gemaakt. De mix van natuurlijke, industriële en moderne stijlen geeft deze badkamer een geheel eigen uitstraling.

Alle elementen volledig in harmonie

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Voor het ontwerp van deze badkamer hebben we meerdere keren met Edwin en Corine om tafel gezeten om de gewenste stijl tot in detail uit te werken. Om een luxe, stoere en tegelijkertijd moderne badkamer te realiseren, zorgen wij ervoor dat alle elementen, van de tegels en meubels tot aan de spiegel en kranen, volledig in harmonie met elkaar zijn.

Luxe badkamer vrijstaand bad

Sunshower voor ultieme ontspanning

Deze badkamer mag met recht een luxe badkamer genoemd worden. Het vrijstaande bad en de royale inloopdouche zorgen al voor een gevoel van luxe, maar de sunshower doet daar nog een schepje bij op. Deze warmtebron met UV-licht staat garant voor ultieme ontspanning.

Ontdek uw persoonlijke stijl

Wilt u ook een nieuwe badkamer die volledig aan al uw wensen voldoet? We heten u van harte welkom in onze showroom, waar we u met uiteenlopende voorbeelden inspireren en helpen met het vinden van uw persoonlijke stijl.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak