Design badkamer | Laurens Badkamers

Design badkamer

Bij Laurens Badkamers zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van badkamers met een uniek design. Wilt u de badkamer in uw huis verbouwen of renoveren? Of bent u een nieuwe woning aan het bouwen en bent u op zoek naar een geschikt design voor uw badkamer? Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte badkamer.

Een eigen design badkamer laten ontwerpen bij Laurens Badkamers

Design badkamer ontwerpen

Bij het ontwerpen van uw design badkamer, beginnen we bij de basis. We gaan samen met u op zoek naar de sfeer waar u zich prettig bij voelt en kijken welke stijl u aanspreekt. Vervolgens start onze zoektocht om te ontdekken welke materialen en producten daarbij passen. Dat doen we door met echte voorbeelden te werken en materialen bij elkaar te leggen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de producten bij elkaar matchen. Zodra wij een goed beeld hebben van uw wensen en voorkeuren, kunnen wij beginnen met het ontwerpen van uw design badkamer.

Uw eigen maatwerk design badkamer | Laurens Badkamers

Het juiste design voor uw badkamer

Om een badkamer met het juiste design voor u te kunnen ontwerpen, werken wij met een selectief aantal merken. Deze merken leveren producten van hoge kwaliteit. De stijl van de producten van deze merken varieert: van Italiaans design tot merken die de vertrouwde Duitse kwaliteit bieden. Om het ontwerp van uw badkamer zo goed mogelijk op uw wensen aan te laten sluiten, werken we veel met maatwerk op productniveau. Van badkamermeubel tot (regen)douche en van bad tot toilet. Bij Laurens Badkamers kunt u alle kanten op wanneer uw keuze ligt bij een design badkamer. Zo bieden wij exclusieve badkamers in bijvoorbeeld een landelijke of industriële stijl en is bij ons altijd ruim de keuze wanneer uw voorkeur uitgaat naar een moderne badkamer of luxe badkamer.

Bepaal zelf het design van uw badkamer bij Laurens Badkamers

Uw design badkamer van Laurens Badkamers

Bent u op zoek naar een design badkamer? Wij maken graag een ontwerp voor uw badkamer dat volledig aansluit op uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom. Hier kunt u rustig inspiratie opdoen voor het design van uw eigen badkamer. U vindt onze showroom in Nijverdal (Bedrijvenweg 59).

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×