Laurens Badkamers Baden in luxe
Delicate pearl Binnenkijken bij Jaap & Kim
Scroll naar beneden
  • Badkamer
    • Design
    • Industrieel
    • Solid surface wastafelblad
    • Regendouche

'Een design badkamer met een eigenzinnige uitstraling'

In de badkamer van Jaap Reesema & Kim Kötter bepaalt de uitgesproken tegel, die zowel op de vloer als op de wand is toegepast, de exclusieve uitstraling. Vanuit deze basis hebben we, naar hun persoonlijke smaak, de verdere inrichting ontworpen. Alles is volledig op maat gemaakt. Zo ook de eiken wastafel, met het witte solid surface blad, dat zorgt voor een strakke uitstraling van dit stoere meubelstuk. De bronzen kranen combineren perfect bij de tegel. De druppelvormige spiegels, met led-verlichting die zorgt voor een zwevend effect, zijn de echte blikvangers en geven een eigenzinnige uitstraling aan de badkamer.

'De aderen in de tegels matchen perfect met de bronzen kranen'

Doordat iedere tegel in de badkamer van Jaap & Kim volledig uniek is, ontstaat er een natuurlijk, stoer en tegelijkertijd speels effect. Door de aderen en wisselende structuren zijn de tegels niet van echt natuursteen te onderscheiden. De aderen matchen perfect met de bronzen kranen die zowel in de doucheruimte, als boven de wastafel en naast het bad zijn geplaatst. De glazen douchewand geeft een ruimtelijk gevoel. Met ingebouwde, betegelde schappen is er bij het ontwerp van de badkamer zowel over de vorm als functie van de badkamer nagedacht.

'De bronzen elementen zorgen voor eenheid in de ruimte'

Het solid surface ligbad is met zijn contrasterende matwitte kleur een echte eyecatcher in de ruimte. Hiernaast siert een stijlvolle, vrijstaande badkraan uit dezelfde serie als de andere kranen en douchekoppen in de badkamer. Al deze bronzen accenten geven de badkamer van Jaap & Kim een stijlvolle, warme en tevens stoere look.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak