Laurens Badkamers Baden in luxe
Concrete oak Binnenkijken bij Christian & Hannah
Scroll naar beneden
  • Badkamer
    • Industrieel
    • Calacatta Gold tegel
    • JEE-O kranen

'Het massief houten meubel is volledig op maat gemaakt'

Het massief houten meubel is volledig op maat gemaakt. Het front is vervaardigd uit één stuk hout, iets wat duidelijk is terug te zien. Dit creëert een natuurlijke uitstraling. De ronde spiegel en de zwarte accenten geven tegelijkertijd een industriële look aan de badkamer.

De asymmetrische wastafel zorgt ervoor dat er voldoende ruimte overblijft voor uiterlijke verzorging. De industriële zwarte kraan kenmerkt zich door eenvoud en past goed bij de andere materialen van en rondom het meubel.

'Het vrijstaande bad met de zwarte kraan is een echte eyecatcher'

Ook het vrijstaande bad staat voor eenvoud en is met de zwarte kraan een van de eyecatchers in de badkamer. Door de combinatie met de betonlook tegels en grijze wanden, valt je oog bij binnenkomst direct op het bad.

'Het toilet is in dezelfde stijl als het vrijstaande bad en de wastafel'

De zwarte aluminium taatsdeur is kenmerkend voor de industriële look en fungeert als afscheiding tussen de douche en de rest van de badkamer. Het toilet is in dezelfde stijl als het vrijstaande bad en de wastafel, waardoor de witte elementen op verschillende plaatsen terugkomen.

'De Ceppo stone tegels geven de badkamer een unieke twist'

De badkamervloer is volledig bedekt met betonlook tegels. Om eenheid te creëren in de woning zijn deze tegels ook gebruikt in de hal. De Ceppo stone tegels op de wanden in de douche en achter het badkamermeubel geven een unieke twist aan de nieuwe badkamer van Christian en Hannah. De vloer op de benedenverdieping is voorzien van keramische tegels met een houtlook.

Wilt u weten wat Laurens Badkamers voor uw badkamer in Wierden, Rijssen, Nijverdal, Enschede of elders in Nederland kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom. Onze specialisten adviseren u graag over de beste opties voor uw badkamer.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak