Laurens Badkamers Baden in luxe
Floral Blush Binnenkijken bij Ryan & Hanneke
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 10 m²
    • Modern
    • Inloopdouche
    • Maatwerk wastafelmeubel

“Graag iets anders dan anders” was het verzoek van Ryan & Hanneke voor de inrichting van hun nieuwe badkamer. Daar wisten wij gehoor aan te geven door ze uit te dagen met een ontwerp dat hun eigen ideeën oversteeg. Zoals de keuze om twee wanden te bekleden met behang in plaats van tegels. Hiermee brachten we eenvoudig kleur in de ruimte aan en gaven we de badkamer echt een elegante en unieke uitstraling.

Tijdens een prettige kennismaking in onze showroom mochten we Ryan & Hanneke met een scala aan tegels, sanitair en voorbeeldopstellingen inspireren. Door aansprekende materialen, kleuren, patronen en texturen bij elkaar te voegen, kwamen we al vrij snel tot een persoonlijk moodboard. Hierin was een hoofdrol weggelegd voor kleur. Ondanks dat ze de toepassing van kleur een spannende keuze vonden, vertrouwden ze op ons advies en werd de roze wand een bepalende factor in het geheel.

wastafelmeubel hout, arte behang

Waar wandtegels vaak de standaard zijn, bewijzen we met dit project wederom dat ook behang een uitermate geschikt kan zijn. Het stijlvolle Arte behang sluit perfect aan bij de wensen voor een luxe en frisse uitstraling. Een groot voordeel van behang is dat het, in tegenstelling tot tegels, relatief makkelijk te vervangen is. Mochten ze ooit uitgekeken zijn op de wandbekleding, is het kleurenpalet eenvoudig te wijzigen en kan er een aangepaste look gecreëerd worden.

Bekijk meer projecten met Arte behang

Wat ook hoog op het wensenlijstje van Ryan & Hanneke stond, was een royaal ligbad. Ondanks de beperkte ruimte konden we deze wens vervullen met een zogenoemd back-to-wall bad van mat acryl. De kranen van JEE-O in RVS brons komen zowel bij het bad als op het tegenover geplaatste wastafelmeubel perfect tot hun recht. Het wastafelmeubel heeft stoere, houten fronten, waarvan de verticale lijnen zich fraai laten combineren met de asymmetrische spiegels erboven.

Acry back to wall ligbad

De houtstructuur van het meubelstuk brachten we terug in de panelen met houtlook in de douche, waardoor er een mooie harmonie in het geheel is ontstaan. De natuurlijke accenten hebben een rustgevend effect op de ruimte die ontworpen is om volledig in te ontspannen. De doucheruimte zorgde met een schuine wand nog wel voor een uitdaging voor het positioneren van een douche. Maar door een spanplafond en een maatwerk glaswand te plaatsen, losten we dit op.

JEE-O staande badkraan

Door het leveren van maatwerk hebben we hun badkamer weten te transformeren in een lichte, strak afgewerkte en bovenal unieke wellnessruimte. Ryan & Hanneke genieten nu dagelijks van hun eigenzinnige badkamer die van alle gewenste luxe is voorzien.

Wilt u ook verrast worden door een uniek ontwerp dat net even ‘anders is dan anders’? Vanuit maatwerk kunnen wij aan vrijwel iedere wens voldoen. Maak eenvoudig een afspraak om samen te sparren over de mogelijkheden. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en de creatieve invulling van onze interieurontwerpers. We zijn nieuwsgierig naar uw ideeën, geven u een persoonlijk advies op maat en brengen graag samen met u uw droombadkamer tot leven.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak