Laurens Badkamers Baden in luxe
Chateau Chique Binnenkijken bij Laurens & Susan
Scroll naar beneden
  • Badkamer
    • Hotel chique
    • Luxe
    • Design
    • DWC Behang

In onze showroom omringen we onszelf dagelijks met rijke materialen, luxueus sanitair en stijlvolle producten. Met veel plezier realiseren we hiermee bijzondere badkamers voor onze klanten. En toen we zelf een nieuwe huis kochten, konden we uiteraard niet wachten om dit met het aanbod uit de showroom helemaal naar onze eigen smaak in te richten.

De badkamer op de eerste verdieping kreeg een complete make-over en op de zolder creëerden we over de volledige oppervlakte een slaapkamer met badkamer en suite. Voor zowel beide badkamers als de rest van de woning hadden we dezelfde stijl voor ogen. Maar door verschillende keuzes in materialen, kleuren en texturen, gaven we elke ruimte wel een eigen karakter mee. Op basis van onze persoonlijke voorkeuren, gezinssamenstelling en levensstijl maakten we een veelbelovend ontwerp van ons droominterieur.

Maatwerk wastafel, wit toilet

Het gebruik van stijlvolle materialen van de hoogste kwaliteit zorgt voor een exclusieve toon in de badkamer op de eerste verdieping. We kozen hier voor een basis van neutrale kleuren. De matwitte douche-wc, het matwitte bad en het matwitte wastafelmeubel zorgen daarbij voor een rustiek balans. De accenten legden we op de glanzende kranen en bedieningspanelen en het glinsterende mozaïek in de nis. De goudkleur die hier is toegepast, komt terug in de aderen van de tegels en geeft een glamoureuze touch aan het geheel. Om hier ultiem te kunnen ontspanning mocht, naast een royaal ligbad, de sunshower hier uiteraard niet ontbreken.

Gessi kranen

Met een voorliefde voor de producten van Gessi stond al snel vast dat we in zowel beide badkamers als het toilet zouden kiezen voor kranen en douches van dit Italiaanse designmerk. Waar de elementen in de badkamer op de eerste verdieping de glanzende uitvoering kregen, gingen we bij de badkamer op de tweede verdieping juist voor de matte variant.

Handdouche, regendouche, spotwater Gessi

Badkamer en suite

Door unieke samenstellingen en maatwerk meubilair transformeerden we de zolder tot een luxe slaapkamer met droombadkamer en suite. Dankzij de verhoging kreeg deze badkamer letterlijk een podium. De slaapkamervloer loopt over in vloer- en wandtegels met marmerlook die de sfeer in deze badkamer en suite neerzetten. Wat direct in het oog springt is het royale ligbad, dat uitnodigt om volledig te ontspannen en letterlijk te ‘baden in luxe’.

Marmeren badkamer en suite

Hotel chique toilet

De stijl van beide badkamers trokken we door in het toilet op de begane grond. Het hoogwaardige reliëf behang van Arte laat zich perfect combineren met de mozaïekstructuur op de gouden achterwand. Ook hier viel onze keuze – voor zowel de toiletkraan en drukplaat als de toiletrolhouder – op het merk Gessi. Met een doordacht lichtplan benadrukten we de schittering van het mozaïek en versterkten we de sfeer van dit hotel chique toilet.

Hotel chique toilet gouden mozaïek

We blikken terug op een bijzonder project, met fantastisch resultaat waar wij met ons gezin dagelijks van genieten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op.

Bekijk ook onze andere projecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak