Laurens Badkamers Baden in luxe
Asian nights Binnenkijken bij Caroline & Joan
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 14 m²
    • Hotel chique
    • Sunshower

De uitgesproken wens van Caroline en Joan was het creëren van het ultieme wellness-gevoel.  Voor en met hen mochten wij een badkamer en suite ontwerpen. Dankzij de toepassing van hoogwaardige materialen en doordachte vorm- en kleurcombinaties kwamen we tot een perfect totaalconcept. Het resultaat: een hotel chique badkamer waarin luxe en Aziatische sferen elkaar omarmen.

Na verschillende bezoeken aan onze showroom leerden we Caroline en Joan goed kennen. Al snel verstonden wij hun wensen en smaak. Bij Laurens Badkamers geloven we dat een badkamer ook de persoonlijkheid van de eigenaren weerspiegelt. Daarom is een goede relatie met de klant voor ons een belangrijke basis. Door wederzijds vertrouwen, durfden we hen met exclusieve elementen uit te dagen.

JEE-O kranen led verlichting spiegel

Aan de hand van veelbelovende moodboards werkten we een 3D-ontwerp uit, hiermee kreeg het echtpaar al een goed beeld van hun toekomstige master bathroom. Bij het ontwerp van de badkamer namen we ook de aangrenzende slaapkamer mee. Door het kleurenpalet, de materialen en vloertegels hier terug te laten komen, vloeien deze twee ruimtes nu stijlvol in elkaar over.

Een opvallende element in de badkamer is de douchewand. Deze heeft een houtstructuur, maar het is een keramische tegel. Het ‘natuurproduct’ laat niet alleen de grens tussen binnen en buiten vervagen, maar wordt ook direct geassocieerd met een traditionele sauna. De sunshower mocht hier uiteraard niet ontbreken, de zowel warme als kalmerende gloed die hiervan afkomt, maakt het gevoel van een wellness in huis compleet. 

houten wand badkamer

De wand- en vloertegels voeren de boventoon in deze luxueuze badkamer en suite. De tegel loopt door in de slaapkamer en geeft beide ruimtes een krachtig karakter. Er is bewust gekozen voor koperkleurige kranen – dezelfde kleur als de accenten in de tegels, waardoor er hiertussen een warme harmonie ontstaat. De balans van ingetogen kleuren en uitgesproken structuren zorgen voor een exclusieve en persoonlijke uitstraling.

JEE-O staande badkraan

Door elementen op verschillende manieren terug te laten komen, zorgen we voor evenwicht in het geheel. Het vrijstaande solid surface bad springt als een designobject direct in het oog. De witte kleur matcht perfect bij het gelijkkleurige blad op het maatwerk wastafelmeubel. Een ander voorbeeld is de ‘houten’ wand in de douche, deze komt met verticale plinten weer in de slaapkamer terug. Een leuk detail is dat we ook de deur van de slaapkamer in dezelfde textuur hebben meegenomen, waardoor deze hier als het ware in verdwijnt. 

We hebben alle wensen van Caroline en Joan kunnen behandelen. Ze wanen zich nu thuis in Aziatische sferen en dromen dagelijks weg in hun eigen oase van rust. Nieuwsgierig geworden wat wij voor uw badkamer en/of andere woonruimtes kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. 

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak