Laurens Badkamers Baden in luxe
Golden Sunset Binnenkijken bij Bas & Marloes
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 14 m²
    • Hotel chique
    • Gouden mozaïek
    • Sunshower
    • Vrijstaand bad

De compleet nieuwe badkamer die we voor Bas & Marloes mochten ontwerpen ademt luxe en warmte. Aansluitend op hun ideeën realiseerden we een hotel chique familiebadkamer die van alle gemakken voorzien is. Of het nou in het royale vrijstaande bad is of onder de ontspannen regendouche met sunshower, alle gezinsleden kunnen hier een moment voor zichzelf creëren en baden in luxe.

Op basis van hun wensen en onze adviezen maakten we een indeling voor de volledig nieuwe badkamer. Het toilet plaatsten we in een aparte tussenruimte, waardoor er in de bestaande badkamer meer oppervlakte vrijkwam. De ruimte is optimaal benut door het ligbad aan de zijde van het schuine plafond te positioneren. Door het bad iets van de kant te plaatsen en de keuze voor een vrijstaande kraan hierbij, lijkt de ruimte optisch groter. Ook is de situatie voor de douche vergroot en met een op maat gemaakte glaswand creëerden we hier een praktische en stijlvolle afscheiding.

zwarte badkamer Laurens

Na het uitwerken van de plattegrond gingen we samen op zoek naar hun persoonlijke stijl en de uitwerking hiervan. Als basis kozen Bas & Marloes voor een vloer- en wandtegels in een lichte, neutrale kleuren. Daar tegenover zetten we donkere tonen, zoals de zwarte deur, zwarte radiator, zwarte raambekleding en de zwarte tegels van Azalai. Aan dit stijlvolle contrast voegden we bronzen en gouden accenten toe. De bronzen kleur komen terug in alle kranen, accessoires en de aderen van de donkere tegel. Zo verspreidt het een warme gloed door de ruimte en zorgt het gelijktijdig voor een mooi samenspel van de verschillende elementen.

Zwarte radiator

Het wastafelmeubel van het merk Elise is een zowel stijlvolle als praktische keuze. Het is volledig in harmonie met de omgeving en biedt dankzij haar diepe lades veel opbergruimte voor alle verzorgingsproducten van het hele gezin. De gigantische, ronde spiegel boven de wastafel en het robuuste wastafelmeubel zijn een weloverwogen keuze. De grote gebaren zorgen namelijk voor rust in het geheel, daarnaast hebben deze spiegel, met ledverlichting, en het zwevende meubel eronder als visueel effect dat ze de ruimte groter laten ogen.

Meer over de verschillende elementen

 

Naast een persoonlijke en tijdloze uitstraling, hadden Bas & Marloes een uitgesproken voorkeur voor de stijl hotel chique. Met goudkleurig mozaïek maakten we een stijl statement.

Zowel in de nis in de doucheruimte als op het toilet is deze wandbekleding toegepast. Het glinsterende effect wordt hier versterkt door de in de nis weggewerkte ledverlichting.

Sunshower zwarte douche

Gouden toilet

De elegante sfeer uit de badkamer trokken we door naar de nieuwe toiletruimte. Maar hier mocht er nog net een schepje bij bovenop.

Stijlvol kleurenpalet

Er is bewust gekozen voor een wit toilet, witte drukplaat en witte wastafel. Deze doorbreken het kleurenpalet van zwart en goud.

Nis in de muur

De nis in de achterwand maakt dat de ruimte hoger lijkt. Door een spot hierin te plaatsen komt het gouden reliëf mozaïek nog beter tot z’n recht.

Gouden behang

Dankzij het gouden behang op de wanden straalt het kleinste kamertje nu ultieme glamour uit.

Wilt u ook samen met ons uw droombadkamer realiseren? Kom voor meer inspiratie gerust eens langs in onze showroom. Wij leveren uitsluitend maatwerk en garanderen daarmee altijd een uniek concept. Onze interieurontwerpers zijn benieuwd naar uw wensen en vertellen u graag meer over hoe wij samen uw wensen tot werkelijkheid brengen.

Bekijk meer van onze hotel chique badkamers

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak