Laurens Badkamers Baden in luxe
Magical marble Binnenkijken bij Rob & Emily
Scroll naar beneden
  • Badkamer
    • Luxe
    • Modern
    • Tegels met marmerlook

'Het uitgangspunt was een luxe en chique uitstraling'

In de badkamer van Rob & Emily was het uitgangspunt een luxe en chique uitstraling. Dit is gerealiseerd door gebruik te maken van een combinatie van donkere tinten en uitgesproken materialen zoals keramische tegels met een authentieke natuurstenen look.

'Metallic lak in champagnekleur op de wand'

De metallic lak in champagnekleur op de wand laat zich goed mixen met de donkere, strakke designradiator. Het maatwerk blad van composiet op de wastafel, geeft de onderkast met charcoal oak afwerking een stoere uitstraling. Een bijzonder element in deze badkamer is de grote spiegel.

'De sunshower zorgt voor optimale ontspanning'

De douche is ruim opgezet en heeft een luxueuze uitstraling, de sunshower zorgt – met infraroodwarmte – voor optimale ontspanning tijdens het douchen. De badkamer is afgewerkt met een spanplafond.

Wilt u weten wat Laurens Badkamers voor uw badkamer in Zwolle, Enschede, Rijssen, Nijverdal of elders in Nederland kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of kom langs in onze showroom. Wij adviseren en inspireren u graag over de diverse mogelijkheden voor uw (toekomstige) badkamer.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak