Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamer renovatie

Uw badkamer renoveren met Laurens Badkamers

Een hele nieuwe look creëren

Door uw badkamer te renoveren kunt u een hele nieuwe look creëren. U kunt ervoor kiezen om slechts een aantal aanpassingen te doen, maar ook om uw badkamer compleet te renoveren. De kosten kunnen hierbij dus ook erg variëren. De kosten hangen af van uw wensen en de bijpassende opties. In deze blog geven wij u een inkijkje in de mogelijkheden voor het renoveren van uw badkamer. Zo kunt u een inschatting maken welke opties voor u relevant zijn.

Badkamer renovatie voor een verhoogt wooncomfort

Een mooie nieuwe badkamer verhoogt het wooncomfort en de waarde van uw huis gaat ervan omhoog. Daarnaast zijn er nog een aantal andere redenen waarom u de renovatie van uw badkamer niet uit hoeft te stellen. Zo is een nieuwe badkamer beter schoon te houden en kunt u ervoor zorgen dat uw badkamer duurzaam is ingericht en dus langer meegaat. Wat uw wensen ook zijn, Laurens Badkamers renoveert elke badkamer op maat!

Duurzame badkamer

Bij Laurens Badkamers werken we met duurzame en unieke producten. U kunt uw badkamer duurzaam maken door bijvoorbeeld een goed ventilatiesysteem, waterbesparende douchekop en ledverlichting toe te passen. Daarnaast kunt ervoor kiezen om de buitenmuren te isoleren. Ook bestaat er een grijswatersysteem waarbij u het water van de douche hergebruikt om de wc door te spoelen. U ziet het, er zijn genoeg opties om uw badkamer duurzaam te maken!

badkamer met betonlook wandtegels en houtlook tegels

Kosten voor een badkamer renovatie

De kosten voor het renoveren van uw badkamer zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met de materialen en de keuze van de stijl van uw badkamer. Ook kan de grootte van uw badkamer erg bepalend zijn. Voor een badkamer met een groot oppervlak en luxe afwerking betaalt u bijvoorbeeld meer dan voor een kleine badkamer met eenvoudige afwerking.

Verschillende mogelijkheden

De kosten zijn mede afhankelijk van uw eigen specifieke wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een spabad, stoomcabine of voor een speciale wellness badkamer? Dan kunnen de kosten wat hoger oplopen. Ook kunt u kiezen tussen verschillende materialen, die ook verschillen in kosten. Daarnaast kunt u kiezen voor vloerverwarming, een bad en eventueel een sauna. Om te kijken welke mogelijkheden bij uw wensen aansluiten, bieden wij u interieuradvies aan. Kies uw eigen luxe badkamer stijl die bij u past, zoals een landelijke badkamermoderne badkamer of industriële badkamer.

Badkamer renovatie via Laurens Badkamers

Wilt u uw badkamer laten renoveren? Maak dan een afspraak! Tijdens de afspraak kunnen wij bespreken wat uw wensen zijn voor uw nieuwe badkamer en een offerte maken. Zo weet u direct waar u aan toe bent! Vul uw gegevens in, beschrijf uw wensen en deel de link van uw Pinterest-bord met inspiratie. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, wij renoveren elke badkamer op maat!

Badkamer met hout en vrijstaand bad

Interieuradvies

Bij het renoveren van uw badkamer kunt u er ook voor kiezen om advies te krijgen voor het bestaande interieur. Onze interieurvormgeefster Anne Tutert ondersteunt u hierbij. Bij het interieuradvies houden we rekening met uw wensen en kijken wij altijd naar wat er al is en hoe we dit optimaal kunnen gebruiken in een nieuw interieurontwerp. We bespreken samen het interieurontwerp, lichten onze keuzes toe en beantwoorden al uw vragen. Ook geven we u inzicht in de kosten en maken we een complete planning voor de uitvoering.

Kom langs in onze showroom!

Wilt u graag geïnspireerd worden door verschillende soorten stijlen badkamers? Kom dan eens langs in onze showroom! In onze showroom kunt u voldoende inspiratie opdoen. Bekijk de diverse badkamerstijlen en bepaal welke materialen en producten u mooi vindt. Onze specialisten staan voor u klaar om u van het juiste advies te voorzien. Dus kom langs en laat u inspireren!

Bekijk onze projecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak