Moderne badkamer bij Laurens Badkamers

Moderne badkamer

Bent u op zoek naar een moderne badkamer? Bij Laurens Badkamers helpen we u graag bij het ontwerpen van een badkamer die volledig aansluit op uw wensen. Al tijdens de eerste kennismaking in de showroom besteden we – indien u dat wenst – veel aandacht aan uw persoonlijke voorkeur wat betreft stijl, sfeer en het combineren van verschillende materialen.

Moderne badkamer bij Laurens Badkamers

Moderne badkamer

Een moderne badkamer kan op verschillende manieren ingericht worden. De keuze voor het sanitair en de wandafwerking is erg belangrijk om de juiste stijl neer te zetten. De meeste moderne badkamers zijn ingericht met wit, strak meubilair. Het kiezen van de juiste verlichting is bij iedere badkamer natuurlijk van belang, maar speelt een extra grote rol bij het ontwerpen van een moderne badkamer, omdat hiermee een ruimtelijk gevoel gecreëerd kan worden. Accessoires zijn wel aanwezig, maar spelen geen belangrijke rol bij badkamers in deze stijl.

Moderne badkamer laten ontwerpen | Laurens Badkamers

Onderdelen moderne badkamer

Onderdelen die wij in veel moderne badkamers terug zien komen, zijn een inloopdouche, een vrijstaand bad en een maatwerk badkamermeubel. Er worden vaak matwitte sanitaire producten gebruikt, die voorzien zijn van rechte lijnen en strakke hoeken. Deze kunnen in veel verschillende stijlen worden geïmplementeerd in uw badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een marmeren badkamer, landelijke badkamer of een industriële badkamer. Bij Laurens kunt u bij ons in de showroom uw exclusieve badkamer samenstellen die compleet naar uw wens is.

Moderne badkamers bij Laurens Badkamers

Showroom moderne badkamers

In onze showroom vindt u opstellingen met diverse moderne badkamers, design badkamer en luxe badkamers. U kunt hier rustig rondlopen om inspiratie op te doen voor uw eigen badkamer. De opstellingen zijn zo ingericht dat de producten op de juiste manier met elkaar combineren, zodat het voor u mogelijk is om een beeld te vormen van hoe de moderne elementen tot hun recht kunnen komen in uw eigen badkamer. In onze showroom vindt u ook een uitgebreid assortiment wandafwerking. Dit is een essentieel onderdeel van het ontwerp van uw moderne badkamer.

Moderne badkameraccessoires bij Laurens Badkamers

Uw moderne badkamer van Laurens Badkamers

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van badkamers en helpen u graag om een complete badkamer te ontwerpen waarbij u zich op uw gemak voelt en waarin u tot rust kunt komen na een lange dag. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek of kom langs tijdens openingstijden in onze showroom.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×