Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamer verbouwen

Laat u inspireren!

Naast dat Laurens Badkamers geheel nieuwe badkamers realiseert, kunnen wij u ook helpen bij het verbouwen van een bestaande badkamer. Een badkamer verbouwen is een lastige klus die niet alleen veel tijd kost, maar ook een hoop stress kan veroorzaken. Wanneer u uw badkamer laat verbouwen is het goed om van tevoren te bepalen wat u precies wilt verbouwen en hoe u wenst dat uw badkamer eruit komt te zien. Wij denken graag met u mee, geven tips en helpen u gedurende het gehele traject. 

Wanneer kiest u voor een verbouwing?

Door het verbouwen van uw badkamer kunt u deze een hele andere look geven. Bent u uitgekeken op de vloer die u twintig jaar geleden voor uw badkamer uitgekozen heeft? Of woont u in een oud huis met een gedateerde badkamer? Dan kan uw badkamer misschien wel een opfrisbeurt gebruiken. Bij Laurens Badkamers helpen wij u graag verder met de verbouwing van uw badkamer.

Laat u inspireren!

Voordat u uw badkamer laat verbouwen, is het handig om te bepalen wat u precies wilt veranderen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om slechts een aantal eenvoudige aanpassingen te doen, zoals nieuw sanitair, maar ook om de indeling compleet te veranderen. Dit is allemaal afhankelijk van uw eigen specifieke wensen. Het is handig om van tevoren beeldmateriaal te verzamelen voor uw gewenste badkamer. Hierdoor krijgen wij  goed inzicht in uw wensen en kunnen wij u het beste helpen. Via onze inspiratiepagina kunt u inspiratie opdoen. Zo zijn er bij Laurens Badkamer veer verschillende stijlen luxe badkamers die u kunt integreren, zoals landelijke badkamer, moderne badkamer of industriële badkamer.

ruime inloopdouche regendouche plafond

Kosten badkamer verbouwing

Wanneer u uw badkamer wil laten verbouwen, brengt dit de nodige kosten met zich mee. De kosten van de verbouwing zijn afhankelijk van een aantal factoren. De materiaal- en stijlkeuze en de grootte van de badkamer hebben bijvoorbeeld invloed op de kosten. Voor een badkamer met luxe materialen en een groot oppervlak betaalt u logischerwijs meer dan voor een kleine badkamer met eenvoudige afwerking. Bepaal van tevoren uw budget en kijk waar u dit precies aan wilt uitbesteden. Zorg ervoor dat u de bijzaken ook incalculeert.

Bouwtekening

Ter voorbereiding is het belangrijk dat u de badkamerruimte heel precies opmeet. Vergeet hierbij niet de deuren en eventuele ramen in de tekening te zetten. Het maken van een tekening is handig voor het aanvragen van een offerte. Ook maakt een bouwtekening het gemakkelijker om de badkamer indeling te bepalen. U kunt bijvoorbeeld zelf uw ideeën zoals een douchecabine, wastafel en toilet op papier uittekenen. Zo zijn er meerdere indelingen die u uit kunt proberen en kunt u spelen met de verschillende elementen. Vindt u dit lastig? Dan helpen wij u hier natuurlijk graag bij.

Plannen van uw badkamer verbouwing

Wij helpen u graag!

Een verbouwing van de badkamer wilt u natuurlijk zo snel mogelijk afgerond hebben, zodat u er minimaal ongemak van heeft. Wij kunnen de gehele verbouwing van uw badkamer al in twee weken verzorgen. Wel is het handig om vooraf goed inzicht te krijgen in uw wensen. Zorg er daarom voor dat u de verbouwing van uw badkamer plant op een moment dat het u uitkomt. 

opbouwkommen spiegel bad hout badkamer zwarte wastafel

Badkamer verbouwing via Laurens Badkamers 

Wilt u in uw woning een badkamer verbouwen? Bij Laurens Badkamers zorgen wij ervoor dat het proces van een badkamerverbouwing snel en soepel verloopt. Er zal niets ontbreken, wij zullen zelfs een extra douche regelen, zodat u tijdens de werkzaamheden gewoon kunt douchen. Dat is wel zo prettig! Voor de badkamerverbouwing werken wij uitsluitend met vertrouwde en bekende installateurs. Gedurende het gehele verbouwingsproject blijft Laurens uw contactpersoon. Na plaatsing kunt u direct zorgeloos baden in luxe.

Kom langs in onze showroom!

Wilt u uw badkamer verbouwen en daarbij verzekerd zijn van een mooi resultaat? Besteedt uw badkamer verbouwing dan uit aan Laurens Badkamers. Wilt u weten wat de verbouwing van uw badkamer gaat kosten? Of wilt u uw badkamer bij ons laten verbouwen? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Projecten die wij hebben uitgevoerd

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak