Laurens Badkamers Baden in luxe
Sparkling Champagne Binnenkijken bij Kim & Roger
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 17 m²
    • Modern
    • Gouden mozaïek

In de prachtig verbouwde woonboerderij van Kim & Roger was één woonruimte nog niet opgeknapt: de badkamer. Of beter gezegd, twee ruimtes, want voor de nieuw te realiseren badkamer doorbraken wij de tussenmuur waardoor er een zeer royaal oppervlakte ontstond. Hier ontwierpen wij samen met hen een moderne badkamer, met een frisse en tevens glamoureuze uitstraling.

Door goed naar de wensen van Kim & Roger te luisteren en passende voorbeelden aan te dragen, kreeg hun badkamer al vroeg in het ontwerpproces een geheel eigen karakter. Hun ideeën over luxe en comfort kwamen vooral tot uiting in de materiaal- en kleurkeuzes. Met oog voor detail vertaalden we samen hun persoonlijke stijl naar een op maat gemaakte badkamer. Door een unieke mix van stijlvolle merken en hoogwaardige materialen creëren we een badkamer die te omschrijven valt als tijdloos elegant.

gessi douchekoppen luxe badkamer

Het glinsterende hexagon mozaïek achter de wastafel is letterlijk een schitterende eyecatcher. Het maatwerk meubelstuk is 2,5 meter breed en biedt ruimte aan twee wasbakken en een deel voor uiterlijke verzorging. Het donkere hout van de diepe lades geeft het chique plaatje een stoere touch. Terwijl de asymmetrische spiegels met led-verlichting de glamoureuze look van het glinsterende mozaïek juist weer versterken. Het witte solid surface wastafelblad zorgt voor een samenspel met het ligbad van hetzelfde materiaal dat er tegenover gepositioneerd is.

Kim & Roger lieten zich graag uitdagen met exclusieve patronen en schroomden dan ook niet om ook in de doucheruimte te gaan voor een uitgesproken tegel. Zij kozen voor een keramische tegel met marmerlook, waarvan de unieke aderen niet van echt marmer te onderscheiden zijn. Net als de kranen bij de wastafel en het bad sluiten ook hier de regendouche, spotwater douche, glijstang en Hi-Fi bediening van Gessi naadloos aan op het fijne kleurenpalet van brons en goud in de tegels. 

spotwater gessi douche

Vanuit hun aangrenzende slaapkamer stappen Kim & Roger ’s ochtends in hun eigen droombadkamer, die luxe, frisheid en comfort ademt. Ook uw droombadkamer werkelijkheid zien worden? Neem gerust eens contact met ons op. 

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak