Laurens Badkamers Baden in luxe
White lotus Binnenkijken bij Anouk Hoogendijk
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 14 m²
    • Modern
    • Luxe
    • Sunshower
    • Vrijstaand bad

Voor Anouk Hoogendijk mochten wij een badkamer ontwerpen waarin zij volledig kan ontspannen. Daarvoor zijn ingetogen kleuren, rustige vormen en natuurlijke elementen voor haar belangrijke factoren. Met dat als vertrekpunt gingen we samen op zoek naar de perfecte combinaties.

Een inspirerend proces

We begonnen samen aan een inspirerend proces; van het ontdekken van de persoonlijke stijl, het bepalen van de materialen – met moodboards creëren we verschillende sfeerimpressies – tot de indeling en de uiteindelijke realisatie. Met trots bieden we je een inkijkje in het resultaat: een exclusieve badkamer die aan al haar wensen voldoet. 

wastafel maatwerk

Woonstijl doorgevoerd in de badkamer

De voormalig profvoetbalster, voetbalanalist en presentatrice woont samen met haar vriend Pieter en zoontje Sonny. Toen ze enkele jaren geleden in het huis kwamen wonen, kregen de andere ruimtes eerst de aandacht. Door zelf iedere ruimte in te richten, ontdekten ze gaandeweg steeds meer hun gezamenlijke woonstijl en voorkeuren.

Vorig jaar kwam de badkamer aan de beurt – save the best for last. Hier wilden ze graag de lichte stijl uit de rest van het interieur ook terug te laten komen. Tijdens meerdere bezoeken aan onze showroom hebben we aan de hand van voorbeelden een ontwerp gemaakt, waarbij we een mooi balans vonden voor in een zowel rustige als stoere uitstraling. 

Moodboard Anouk Hoogendijk

Een royaal vrijstaand bad

Een van de grootste wensen, of beter gezegd: de eis, voor de nieuwe badkamer was een groot vrijstaand bad. Het wit matte solid surface bad is dan ook de niet te missen eyecatcher geworden. Door het royale bad centraal in de ruimte te plaatsen, lijkt de badkamer optisch groter. Het lichtinval door de grote raampartij met openslaande balkondeuren, zet de eyecatcher echt in de schijnwerpers en versterkt daarmee dit gevoel.

Vrijstaand bad solid surface Anouk Hoogendijk Laurens Badkamers

Een stoere touch

Door een tussenmuur te plaatsen realiseerden we een tweedeling tussen bad en douche. De donkere, glanzende tegel met een Sahara Noir natuursteenlook is een gedurfde keuze die subliem uitpakte. Het vormt een stijlvol contrast met de rest van de ruimte.

De donkere tegel, die zowel bij het toilet als in de doucheruimte als op het blad van het op maat gemaakte wastafelmeubel is toegepast, zorgt voor een stoere touch en geeft tegelijkertijd een intieme en warme uitstraling.

Luxe badkamer

Stijlvolle warmtebron

De sunshower, die onder meer zorgt voor een goed herstel van spieren, mocht in de badkamer van dit sportieve stel uiteraard niet ontbreken. Met de installatie van deze stijlvolle warmtebron was het doel, een exclusieve badkamer waarin zij ultiem kunnen ontspannen, dan ook volledig bereikt.

Contact

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak gerust eens een afspraak, in onze showroom laten we u graag de vele mogelijkheden ontdekken.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak