Laurens Badkamers Baden in luxe
Villa Rosé Binnenkijken bij Thieu & Marieke
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 40 m²
    • Hotel chique
    • Vrijstaand bad
    • Regendouche

Bij binnenkomst in onze showroom werden Thieu & Marieke direct verliefd op het fluwelen DWC behang. Deze aaibare wandbekleding werd de basis voor het totaalconcept dat we voor hen mochten gaan uitwerken. Ze verlangden naar een ruimte waar ze zich heerlijk in kunnen terugtrekken om volledig te ontspannen. Op de bovenverdieping van hun woning richtten wij deze luxueuze slaapkamer met badkamer ensuite in en maakten we hun dromen meer dan waar.

Door het samenstellen van een moodboard kregen we al snel een helder beeld van hun persoonlijke stijl. En doordat we uitsluitend maatwerk leveren, konden we de ruimte volledig naar onze hand zetten. Met de plaatsing van een tussenmuur scheidden we de doucheruimte van het slaapgedeelte. 

Luxe badkamer totaalplaatje

Een chic kleurenpalet van roze, goud en zwart bood vele mogelijkheden. De exclusieve touch kwam tot stand door te werken met hoogwaardige materialen en eersteklas merken. De badkraan, regendouche, spotwater, magnetische handdouche en het Hi-Fi bedieningspaneel in deze badkamer zijn van het Italiaanse merk Gessi

Badkraan Gessi zwarte wandtegel

De kleur- en materiaalkeuzes zijn bepalend geweest voor het totaalplaatje. Door hier met lef te combineren is er een uitdagend, maar harmonieus geheel ontstaan. In contrast met het zachte, glamoureuze behang kozen we voor een zwarte wandtegel. De aderen in deze glanzende tegel geven een speels effect en vormen daarmee een mooie tegenhanger voor de strakke lijnen en elegante rondingen van de andere elementen.

Een royaal ligbad om dagelijks volledig in te ontspannen mocht van de klant absoluut niet ontbreken. De buitenkant van dit bad is dankzij het duurzame materiaal solid surface in vrijwel alle kleuren te spuiten. Door het bad en de waskom dezelfde look te geven, creëerden we een mooi samenspel tussen de tegenover elkaar staande elementen.

Wastafel waskom solid surface

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij uw droombadkamer vorm gaan geven? Neem gerust eens contact op, kom langs in onze showroom en laat u inspireren. We zijn benieuwd naar uw wensen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak